Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Raikkaan kupliva mangoprosecco

Kesädrinkki 2023 – mangoprosecco, juoma johon rakastut!

Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma, Mionetto

Se on raikkaan kupliva. Se on trooppisen makea. Se on sopivasti tulinen. Kesädrinkki 2023 eli mangoprosecco on kaikkea, mitä drinkiltä voi toivoa!

Tykkäätkö mangomargaritasta? Siinä tapauksessa tämä kesädrinkkiohje tulee olemaan lempparisi. Mangoprosecco on yhtä hedelmäinen kuin margarita-versio, mutta proseccon kuplien ansiosta kepeämpi ja raikkaampi.

Ja kaiken huipuksi, tämä kesädrinkki on todella helppo valmistaa. Siis oikeasti helppo: vain kahta raaka-ainetta juomaan ja koristelut päälle.

Kaada lasiin makeaa mangonektaria ja kuohuvaa Mionettoa-proseccoa, ja pyörittele lasin reunat säpäkässä suola-chiliseoksessa. Koristeeksi vielä limen siivu ja jalopeno-rengas, ja paras kesädrinkki on valmis juotavaksi!

Resepti

Kesädrinkki 2023: Mangoprosecco

1 annos

3 rkl mangonektaria 1 ½ dl Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut 0,75 l -kuohuviiniä ½ lime suolaa sisältävää chilimausteseosta koristeeksi lime- ja jalopenoviipaleet
Kokonaisaika 5 min
130 kcal
  • Koristele ensin lasin reunus. Kaada laakealle lautaselle chili-suolaseosta. Voit käyttää joko valmista mausteseosta tai tehdä sen itse: ripaus suolaa chilin joukossa riittää.

  • Sivele lasin reuna limen puolikkaalla ja pyörittele reunaa chili-suolaseoksessa.

  • Mittaa mangonektari lasin pohjalle, kaada päälle kuohuviini. Koristele proseccodrinkki jalapeno- ja limeviipaleilla.