Moi, mitä etsit?

search

Kesän ykkösdrinkki

Raikas Piña Colada Spritz

Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma

Ananaslonkerosta, kookosvedestä ja rommista syntyy trooppinen ja kevyen kupliva kesäjuoma.

Eksoottisen makea klassikkodrinkki Piña Colada saa tänä kesänä raikkautta trendikkäästä spritz-toteutuksesta. Ananasmehu vaihtuu ananaksen makuiseen uutuuslonkeroon, Original Long Drink Pineappleen, joka loihtii juomaan kuplivan suutuntuman.

Rommi tuo drinkkiin tujakkuutta ja kookosvesi rennon trooppista rantabaaritunnelmaa. Heleän keltainen drinkki koristellaan vielä tuoreella ananaksella ja ananaksen lehdillä.

Piña Colada Spritzin voi tehdä myös mocktailiksi korvaamalla rommin Seedlip Spicellä ja ananaslonkeron Hartwall Jaffa Ananas Sokeriton -virvoitusjuomalla.

Resepti

Piña Colada Spritz

2 cl trooppista rommia 1 dl kookosvettä 2 dl Hartwall Original Long Drink Pineapplea jääpaloja tuoretta ananasta
  • Täytä pitkä lasi jääpaloilla.

  • Mittaa lasiin rommi. Lisää kookosvesi ja ananaslonkero.

  • Leikkaa ananaksesta kolmion muotoinen siivu ja tee siihen viilto. Irrota ananaksesta 1–2 lehteä ja huuhtele ne. Koristele juoma ananassiivulla ja ananaksen lehdillä.

  • Vinkki! Saat juomasta mocktailin korvaamalla rommin Seedlip Spicellä ja ananaslonkeron Hartwall Jaffa Ananas Sokeriton -virvoitusjuomalla.

UUTUUDET:

Original Long Drink Pineapple

Original Long Drink -tuoteperhe laajenee keltaisella raitapaidalla, kun ananaksen makuinen lonkero saapuu kauppoihin. Raikas Original Long Drink Pineapple 5,5% valmistetaan aitoon giniin, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952.