Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lonkero-popsicles ja jääpalat

Lonkero-popsicles ja harmaat jääpalat – nauti lempijuomaasi muutenkin kuin lasissa!

Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma

Long drink on itseoikeutettu saunajuoma, mutta tosifani nauttii lonkerostaan muissakin muodoissa. Jäädytä harmaasta juomasta hellepäivän virkistäjäksi ”mehujäitä” ja jääpaloja.

Tuoppiinhan lonkero tietenkin kuuluu: saunan jälkeen, terassille, laiturin nokkaan, festareille… Mutta todellinen harmaan juoman fani vie lonkeroelämyksen uudelle tasolle jäisillä versioilla: popsicleina ja harmaina jääpaloina.

Resepti

Lonkero-popsicles

Lonkero-popsicles on kuin aikuisten mehujää. Tikkuun jäädytetty lonkero sopii erityisen kuumiin päiviin ja niihin tilanteisiin, kun juoma ei saa hölskyä.

mehujäämuotteja jäätelötikkuja Original Long Drinkiä
  • Kaada lonkero mehujäämuotteihin. Jätä hieman tilaa, sillä lonkero laajenee jäätyessään.

  • Laita kuhunkin muottiin tikku paikalleen ja jäädytä yön yli. Puisen jäätelötikun saa pysymään suorassa, kun mehujäämuotin päälle levittää folion, jonka läpi tikut työntää muotteihin.

  • Lonkero-jääpuikkoja voi tuunata laittamalla muotteihin esimerkiksi greipin tai sitruunan siivuja, vadelmia tai yrttejä kuten sitruunamelissaa tai timjamia.

Resepti

Lonkerojääpalat

Lonkero on ehdottomasti parhaimmillaan kylmänä. Tavallisissa jääpaloissa vain on se pulma, että sulaessaan ne laimentavat juoman. Niinpä parhaimman lonkeroelämyksen saa, kun jääpalatkin on tehty harmaasta juomasta.

jääpalamuotteja Original Long Drinkiä
  • Kaada lonkeroa jääpalamuottiin ja jäädytä yön yli.

  • Jos haluat jääpaloihin näyttävyyttä ja lisämakua, jäädytä kuhunkin palaan vaikka yksi vadelma tai siivu sitrushedelmää.