Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit:

Autetaanravintoloita.fi - tyhjentynyt rokkiklubi palvelee etänä

Korona on ajanut monet toimijat eri aloilta tiukkaan tilanteeseen. Tilanteesta selviytymiseen on keksitty erilaisia ratkaisuja ja kaikkien yhteinen tavoite on pitää yritykset hengissä vaikean ajan yli. Rytmikorjaamon hiljaiseen kevääseen helpotusta tuo maksuttoman verkkokauppamahdollisuuden tarjoava autetaanravintoloita.fi.

Rytmikorjaamo on yksi Suomen suurimmista rokkiklubeista ja vilkas tapahtumapaikka Seinäjoella. Tänä keväänä tilassa ei kuitenkaan tapahtumia ole järjestetty.

”Iloisen täysi kalenteri tyhjeni muutamassa päivässä”, kertoo Rytmikorjaamon omistavan Selmu ry:n toiminnanjohtaja Marko Kivelä, joka on ollut mukana Selmun toiminnassa vuodesta 2002 ja Rytmikorjaamolla alusta alkaen, vuodesta 2006.

"Iloisen täysi kalenteri tyhjeni muutamassa päivässä."

Selmu ry eli Seinäjoen elävän musiikin yhdistys pyörittää Rytmikorjaamon lisäksi Provinssi-festivaalia. Festarikesän pitkälti peruuntuessa myös Provinssi on tänä vuonna päätetty jättää järjestämättä. Festivaalin uudelleenorganisointi vuodelle 2021 on pitänyt toiminnanjohtajan kiireisenä.

”Tässä on saanut opetella lennosta tosi paljon uutta, kun vanhat rutiinit on muuttuneet täysin”, Kivelä sanoo.

Rytmikorjaamolla on myös yritetty keksiä ratkaisuja poikkeustilanteeseen.

”Tulevana perjantaina meillä on esimerkiksi Oranssi Pazuzun livekeikka, joka striimataan kaikkien saataville”, Kivelä kertoo.

”Meillä on myös käynnissä Preppaamo-hanke, jonka alla olemme järjestäneet erilaisia tapahtumia ja tempauksia palvellaksemme asiakkaitamme erikoistilanteen aikana,” Kivelä jatkaa.

Keikkapaikkojen ammottaessa tyhjyyttään Rytmikorjaamolla on etsitty ratkaisua etämahdollisuuksista

"Tää on musta tosi hyvä ja luonnollinen tapa ihmisille tukea heille rakkaita paikkoja."

Marko Kivelä ja Rytmikorjaamo lähtivät ilomielin mukaan Hartwallin organisoimaan autetaanravintoloita.fi-hankkeeseen mukaan. Kivelä kannustaakin nyt kaikkia osoittamaan tukensa vaikeana hetkenä.

”Tää on musta tosi hyvä ja luonnollinen tapa ihmisille tukea heille rakkaita paikkoja. Tää on ratkaisu, joka aidosti hyödyttää molempia osapuolia, asiakkaita ja avun tarpeessa olevia yrityksiä. Tässä tilanteessa jokainen euro on tärkeä, jotta kun ovet saadaan auki, toimintaa voitaisiin jatkaa mahdollisimman normaalisti", Kivelä summaa.

Rytmikorjaamon ja kymmenet muut autetaanravintoloita.fi -hankkeessa mukana olevat ravintolat löydät nyt osoitteesta www.autetaanravintoloita.fi. Osoita tukesi ja osta lahjakortti jo tänään!

Mikä on autetaanravintoloita.fi?

Hartwallilla haluttiin auttaa talousahdingossa kamppailevia ravintoloita. Tuloksena syntyi autetaanravintoloita.fi - kauppapaikka, jonne mikä tahansa ravintola voi helposti ja maksuttomasti perustaa oman verkkokaupan ja myydä sen kautta lahjakortteja suoraan kuluttajille. Mukaan on ilmoittautunut jo 150 ravintolaa. Ravintolat saavat lahjakorttimyynnin tulot välittömästi suoraan itselleen.

Lue lisää autetaanravintoloita.fi-palvelusta

Saatat pitää myös näistä