Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit:

Autetaanravintoloita.fi - Officen tarina

Korona on ajanut monet toimijat eri aloilta tiukkaan tilanteeseen. Tilanteesta selviytymiseen on keksitty erilaisia ratkaisuja ja kaikkien yhteinen tavoite on pitää yritykset hengissä vaikean ajan yli. Office Bar on yksi autetaanravintoloita.fi -hankkeeseen mukaan lähteneistä ravintoloista, joille maksuton verkkokauppamahdollisuus tuo helpotusta hiljaiseen kevääseen.

Vaasalaisen Office Bar & Restaurantin omistaja Jani Mattlar on toiminut ravintoloitsijana jo yli 30 vuotta. Nykyisen ravintolansa hän osti vuonna 1994. Vuonna 2007 paikka remontoitiin ja nykyinen Office sai alkunsa.

Office on sporttibaari, jossa urheilua rakastavat vaasalaiset kokoontuvat nauttimaan kisakatsomon tunnelmasta. Jani Mattlar kuvaileekin ravintolaansa olohuoneen tyyppiseksi paikaksi, jossa on suuri kanta-asiakkaiden joukko.

”Kyllä se tsemppaa tosi paljon, kun konkreettisesti näkee, miten tärkeä tämä paikka on monille.”

Koronarajoitusten iskiessä ravintoloihin Mattlarin oli suljettava Officen ovet. Hankalassa tilanteessa ravintolan aktiiviset kanta-asiakkaat riensivät kuitenkin ravintoloitsijan avuksi ja perustivat tukikampanjan, jossa myydään t-paitoja ja pipoja Officen hyväksi.

”Kyllä se tsemppaa tosi paljon, kun konkreettisesti näkee, paljonko kanta-asiakkaita on ja miten tärkeä tämä paikka on heille”, Mattlar kuvailee.

Mattlar kannustaa kaikkia mukaan tukemaan yhdessä ravintoloita "tämä on tärkeä tapa meille pysyä mukana"

Monet ravintolat ovat kriisin keskellä panostaneet esimerkiksi ruoan kotiinkuljetukseen ja vastaaviin ratkaisuihin, mutta kaikkialla tällaisellakaan strategialla ei ole voitu paikata menetettyjä tuloja.

”Meillä ruoan osuus on niin pieni osa myynnistä, ettei sellaiseen olisi ollut järkevää lähteä”, Mattlar kommentoi.

"Tämä on tärkeä tapa meille pysyä mukana siihen asti, kun palataan edes jokseenkin normaaliin."

Hartwallin organisoiman autetaanravintoloita.fi-hankkeen tarkoitus on auttaa ravintolat pahimman yli ja tarjota kuluttajille keino osoittaa tukensa kriisin keskellä.

”Meidän jatkuvuuden kannalta tämä on tosi tärkeää. Kassa on nyt käytännössä tyhjä, mutta kiinteät kulut juoksevat, joten tämä on tärkeä tapa meille pysyä mukana siihen asti, kun palataan edes jokseenkin normaaliin”, Mattlar kertoo.

Officen ja kymmenet muut autetaanravintoloita.fi -hankkeessa mukana olevat ravintolat löydät nyt osoitteesta www.autetaanravintoloita.fi. Osoita tukesi ja osta lahjakortti jo tänään!

Mikä on autetaanravintoloita.fi?

Hartwallilla haluttiin auttaa talousahdingossa kamppailevia ravintoloita. Tuloksena syntyi autetaanravintoloita.fi - kauppapaikka, jonne mikä tahansa ravintola voi helposti ja maksuttomasti perustaa oman verkkokaupan ja myydä sen kautta lahjakortteja suoraan kuluttajille. Mukaan on ilmoittautunut jo 150 ravintolaa. Ravintolat saavat lahjakorttimyynnin tulot välittömästi suoraan itselleen.

Lue lisää autetaanravintoloita.fi-palvelusta

Saatat pitää myös näistä