Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Tutustu raikkaaseen uutuusvalikoimaan

Kesän viiniuutuudet katetaan pöytään

Viinit, Uutuudet

Uutuusviinien kirjo pitää sisällään kesähetkiin sopivia tulokkaita olitpa sitten valko- tai roseeviinin ystävä. Mimosaan mieltyneitä hemmotellaan pirskahtelevan kuplivalla juomasekoituksella.

Valkoviinit

37 99
3L

Klostergarten Riesling

Niederösterreich

Lue lisää

Itävallan vanhin viinitila Stift Klosterneuburg elää vahvasti ajassa ollen edelläkävijä ympäristövastuullisessa tuotannossa; se sai ensimmäisenä itävaltalaisena viinitilana Carbon Neutral -sertifikaatin. Premium-riesling hanapakkauksessa tarjoilee intensiivisen hedelmäisessä maussaan vihreää omenaa, sitrusaromeja sekä persikkaa ja päärynää. Laadukkaasti valmistettu ja hyvän hinta-laatusuhteen omaava viini on Alkon valikoiman ainoa itävaltalainen riesling hanapakkauksessa.

0.75L

Frey Summer Organic Grauer Burgunder

Qualitätswein Rheinhessen

Lue lisää

Saksalaisten valkoviinien ystäviä erinomaisella hinta-laatusuhteella ilahduttavat Frey-viinit saavat joukkoonsa kausiuutuuden. Grauer Burgunder -rypälelajikkeesta valmistetussa viinissä heijastuvat Rheinhessenin alueelle ominaiset piirteet. Ryhdikkään kuivassa ja hapokkaassa valkoviinissä on aistittavissa sitrusta, viheromenaa, keltaluumua ja hunajamelonia. Hennon mineraalinen viini on lisäksi vegaaninen ja luomu. Yhdistä vähärasvaisen kalan, rapujen, grilli- tai kasvisruoan seuraan tai siemaile sellaisenaan.

11 99
0.75L

U/B Botane Vinho Verde

DOC Vinho Verde

Lue lisää

Portugalilainen Vinho Verde on tunnettu erittäin raikkaista ja aromikkaista viineistään. U/B Botane onkin herkullisen hedelmäinen ja tuoksultaan raikkaan sitruksinen valkoviini, joka sopii nautittavaksi sellaisenaan, rasvaisen kalan, salaattien, kasvisruokien tai meksikolaisten ruokien seurana.

0.75L

Dr.Pauly-Bergweiler Blitz Riesling Alcohol Free

Lue lisää

Nollaviinien kategoria vahvistuu 100 % Riesling-lajikkeesta valmistetulla Blitz Alcohol Free -valkoviinillä. Jäännössokeri ja hapokkuus muodostavat tasapainon, jota viinintuottaja kutsuu sanalla ”Blitz” eli salama. Puolikuivan, mutta suuntuntumaltaan miellyttävän raikkaan, viinin mausta voi aistia keltaomenaa, limettiä ja hentoa kukkaisuutta.

Roseeviinit

0.75L

b.iO Sicilia DOC Nero d'Avola Rosato Organic

DOC Sicilia

Lue lisää

Luomu- ja vegaanisertifioitu b.io Rosato houkuttelee roseeviinin ystäviä herkällä kukkaetiketillään. Kuivassa ja hapokkaassa maussa yhdistyvät sitrusaromit, punaiset marjat sekä miellyttävä mineraalisuus. Luomuviljellyt tarhat sijaitsevat Sisilian lounaisosassa. Rosato on valmistettu lähes ilman kuorikontaktia, sillä tummakuorisen Nero d'Avolan sakka on ollut mehun seassa vain muutamien tuntien ajan. Lyhyt maserointi riittää antamaan viinille sen kauniin heleän vaalean roosan värin.

0.75L

Barone Montalto Rakastaa, Ei Rakasta Kesärosee

IGT Terre Siciliane

Lue lisää

Montalton monipuolinen kesäuutuus on kausirosee muovipullossa. Suomalaista makumaailmaa silmällä pitäen valmistettu Rakastaa, Ei Rakasta -rosé on tyyliltään kuiva ja raikas. Maun puolelta löytyy marjaisuutta sekä erityisesti punaista marjaa.

Juomasekoitukset

7 99
0.75L

HELLE Mimosa Frizzante

Lue lisää

Herkullinen ja raikas mimosan makuinen valmis juomasekoitus maistuu kypsiltä sitrushedelmiltä. Raikkaan hienoa makeutta tasapainottavat pehmeät kuplat. Kaunis oranssi väri muistuttaa appelsiinimehun virkistävästä ja maukkaasta mausta. Huippusuositun HELLE-sarjan näyttävä uutuus on erinomainen valinta brunssipöydästä piknikille.