Moi, mitä etsit?

search

Juomat

Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

Novelle Plus B12 Muistille

Novelle Plus -hyvinvointivesiin on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Novelle Plus -hyvinvointivesien pohjana on raikas Salpausselän soraharjujen suodattama pohjavesi ja niiden maku tulee 100 % luonnosta. Osana monipuolista ruokavaliota ne täydentävät terveellistä elämäntapaa. Novelle Plus B12 Muistille on vähäkalorinen ja herkullinen makuyhdistelmä ananasta ja passionia. Juoma sisältää B12-vitamiinia ja foolihappoa, jotka edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia.

Yhdestä 0,5 l pullosta saa 100 % B12-vitamiinin päivän saantisuosituksesta. Juoma on makeutettu hedelmäsokerilla (3,5 g / 100 ml).

Sopii vegaaneille.

Tuotetiedot

Ananaksen ja passionin makuinen vitaminoitu juoma

B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa.

Ainekset:
vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), värjäävät elintarvikkeet (saflori-, sitruuna-, porkkana- ja mustaherukkatiivisteet), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), foolihappo, B12-vitamiini.

Vitamiinit:
Foolihappo/Folsyra 15,0 μg/100 ml, 7,5 %*, B12-vitamiini/Vitamin B12 0,5 μg/100 ml, 20 %*; *päivittäisen saannin vertailuarvosta/av dagligt referensintag

Ravintosisältö per 100ml:

Energia kJ / kcal:
61 / 14

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
3,5

josta sokereita g:
3,5

Proteiini g:
0

Suola g:
0

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.