Moi, mitä etsit?

search

Juomat

Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

Novelle Plus Multi B+C

Novelle Plus MultiB+C on kätevä tapa nostaa kehon vireystasoa ja vitamiinivarastoja osana monipuolista ruokavaliota. Se sisältää kolmea B-vitamiinia ja vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia.

Jo yhdestä puolen litran pullosta saat 40 % päivän B-vitamiinien tarpeesta ja 100 % C-vitamiinista. Kaupan päälle saat makuelämyksen vailla vertaa: Novelle Plus MultiB+C:n eksoottinen maku tulee mangosta ja guavasta Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Tuotetiedot

Kuvaus:
Vitaminoitu guavan- ja mangonmakuinen juoma

Ainekset:
Vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit, C-vitamiini, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruuna- ja safloritiiviste, sitruunamelissauute, B3-, B5- ja B6-vitamiinit, väri (riboflaviini)

Tuotepakkaukset:
0,5 l kierrätysmuovipullo, 1,5 l kierrätysmuovipullo

Ravintosisältö
per 100 ml:

Energia kJ / kcal:
73 / 17

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
4,2

josta sokereita g:
4,2

Proteiini g:
0

Suola g:
0

C-vitamiinia mg:
16

B3-vitamiini mg:
1,3

B5-vitamiini mg:
0,5

B6-vitamiini mg:
0,1

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.