Moi, mitä etsit?

search
Uutiset, Vastuullisuus, Hyvää tekevät juomat:

“Gay means happy, also in the dictionary” – Happy Joe tukee jälleen Pride-tapahtumia

Kaupoista ja ravintoloista löytyy taas yhdenvertaisuutta juhlistavaa Gay Joe -siideriä. Suosittua sateenkaarisiideriä saa taas kesän ajan kaikkialta Suomesta, ja se toimii kesällä 2022 Lahden, Tampereen, Helsingin ja Oulun Pride-tapahtumien virallisena kumppanina.

Happy Joe on jo monena kesänä tuonut saataville sateenkaarietiketissä hehkuvan, yhdenvertaisuutta juhlistavan Gay Joe -siiderin. Tänäkin kesänä suureen suosioon pompannutta siideriä saa kaikkialta Suomesta aina elokuulle saakka.

”Gay Joe alkaa olemaan odotettu kesäjuoma, ja on ilo tuoda se taas takaisin kauppojen hyllyille ja ravintoloiden kylmäkaappeihin. Yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa juhlistava Gay Joe on myös Lahden, Tampereen, Helsingin ja Oulun Pride-tapahtumien virallinen kumppani tänä kesänä. Kumppanuus tarkoittaa rahallista tukea tapahtumia järjestävien seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia tukevien järjestöjen tärkeälle työlle”, sanoo tuotepäällikkö Antonia Havaste Hartwallilta.

Gay Joe -pulloista löytyy suosittua Happy Joe Cloudy Apple -siideriä. Etiketissä komeilee tärkeä muistutus ”Gay means happy, also in the dictionary”.

Onnellisemman yhteiskunnan puolesta

”Paikalliset seta-järjestöt ovat iloisia, kun Pride-viikot on voitu järjestää jälleen livenä kahden korona-vuoden jälkeen, jolloin tapahtumat on toteutettu täysin digitaalisesti. Tämä näkyy myös tapahtumien osallistujamäärissä. Toivottavasti myös seuraavissa tapahtumissa Helsingissä ja Oulussa ihmiset lähtevät sankoin joukoin juhlimaan yhdenvertaisemman, eli onnellisemman yhteiskunnan puolesta”, Antonia sanoo.

Pride-kesä starttasi Lahdessa toukokuussa ja sitä seuranneen Manse Priden pääbileet Tampereella keräsivät ennätykselliset 700 kävijää. Gay Joe on ollut mukana juhlajuomana kummassakin tapahtumassa. Helsingissä Gay Joe on osana Helsinki Priden mediakampanjaa.

“Yhdenvertaisuus on tärkeä arvo, jota Happy Joe haluaa edistää. On aina inspiroivaa tehdä yhteistyötä Pride-tapahtumien kanssa eri kaupungeissa ja toivon, että sateenkaarisiiderimme tuo iloa piknikeille ja muille kesäretkille”, Havaste toivoo.

Happy Joe tukee näitä Pride-tapahtumia:

Lahti Pride: 23.-29.5
Manse Pride 6.–11.6.2022
Helsinki Pride: 27.6.–3.7.2022
Oulu Pride: 1. –7. 8. 2022