Moi, mitä etsit?

search

Ura Hartwallilla

Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa

Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.

Viimeisimmässä kyselyssämme 76 % hartwallilaisista suosittelee meitä työnantajana – tule ottamaan selvää, miksi!

5 virkistyspäivää viikossa

Ammatti: virkistäjä

Jokainen hartwallilainen on ammatiltaan virkistäjä. Meillä kehitetään jatkuvasti uusia lempijuomia ja klassikkojuomamme ovat jokaiselle suomalaiselle tuttuja.

Sijainti: virkistävä työyhteisö

Tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka. Kun hartwallilaisilta kysytään parasta asiaa töissä, yli 90 % vastaa epäröimättä sen olevan työkaverit.

Tehtävä: löydä oma tapasi olla hartwallilainen

Meillä satsataan siihen, että omasta työstään voi muokata mahdollisimman merkityksellisen. Työtä voi roolista riippuen räätälöidä lukemattomilla tavoilla.

Miten: rohkeasti ja isosti!

Hartwallilla on aina tilaa hyville ideoille. Meillä on oma leijonan luola, josta voi hakea rahoitusta villeillekin ideoille. Jokainen on oman osaamisensa johtaja ja vastuussa tavoitteiden saavuttamisesta.

Mitä: virkistävän vastuullista

Meillä tehdään hyviä juomia ja tekoja. Vastuullisuus on osa jokaisen työtä ja kriteeri kaikissa päätöksissä. Ihmiset ovat vastuullisuusohjelmamme keskiössä: meillä panostetaan turvallisuuteen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen töissä.

ura:

Kesä- ja kausityö Hartwallilla

Palkkaamme vuosittain noin sata innostunutta kesätyöntekijää. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä tarjoamme kesätöitä pääasiassa myyntipalvelussa.

VASTAVALMISTUNEILLE:

Hartwall Career Brewery

Graduate-ohjelmamme Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Haku Career Brewery -ohjelmaan on auki 31.1.-13.2.2024!

92 %

hartwallilaisista kokee, että voi tulla työpaikalle omana itsenään

84 %

hartwallilaisista kokee työnsä merkitykselliseksi

76 %

hartwallilaisista suosittelee Hartwallia työnantajana

HARTWALL TYÖPAIKKANA:

Edut ja mahdollisuudet kehittyä Hartwallilla

Satsaamme etuihin ja siihen, että kaikilla on mahdollisuus kehittyä tehdäksemme Hartwallista maan virkistävimmän työpaikan. Tuemme myös oman roolin räätälöimistä itselle entistä paremmin sopivaksi. 

HARTWALL TYÖPAIKKANA:

Hartwallin oma leijonan luola tekee villeistäkin ideoista totta

Hyville ideoille on Hartwallilla aina tilaa. Jotta ideatasolta päästään toteutukseen, tarvitaan usein rahaa ja resursseja. Tätä varten Hartwallilla on oma, tv-sarjan mukaan nimetty leijonan luola, jonne kuka tahansa hartwallilainen voi viedä ideansa ja saada sille tukea. 

Virkistystä henkilöstölle:

Thirst for Talent -ohjelma tuo uusia näkökulmia hartwallilaisille

Thirst for Talent -ohjelma tuo eri puolilla Hartwallia työskenteleviä ihmisiä yhteen. Jo neljättä vuotta käynnissä oleva ohjelma tarjoaa uusia työkaluja ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Periaatteemme

Lasimme on aina puoliksi täynnä

Meillä on myönteinen asenne ja olemme uteliaita. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Meidän tehtävämme on löytää ne.

Janoamme menestystä yhdessä

Kehitämme yhdessä uusia ideoita, joista otamme oppia. Kokeilemme uusia näkökulmia ja luomme lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme. Yrittäjähenkisyys on kilpailukykymme perusta.

Juomamme ja tekomme ovat hyviä

Toimimme vastuullisesti ja laatu edellä, kuten suurimmalta ja luotettavimmalta toimijalta odotetaan. Me vaikutamme koko suomalaiseen yhteiskuntaan ja juomakulttuuriin.

Seuraa meitä somessa

Millaista on arki Hartwallilla? Millaisia työkavereita Hartwallilla on? Löydät meidät myös Instagramista ja LinkedInistä. Tule mukaan seuraamaan, miten meillä virkistetään Suomea! #mevirkistäjät