Moi, mitä etsit?

search

Töihin juomakulttuurin keskipisteeseen

Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
URA:

Avoimet työpaikat

Olemme työhön intohimoisesti suhtautuvia juoma-alan ammattilaisia. Innostumme suomalaisten rakastamien brändien rakentamisesta sekä yhdessä voittamisesta ja odotusten ylittämisestä. Haluamme rentoon, iloiseen ja luovaan joukkoomme positiivisia ja innovatiivisia eri alojen osaajia, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja innostamaan muita. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

CAREER BREWERY:

Kristallin kirkas tulevaisuus vastavalmistuneille

Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin ja saada kattavan liiketoimintaymmärryksen? Syksyllä 2019 starttaava graduate-ohjelma, Hartwall Career Brewery, on uniikki mahdollisuus startata urasi Hartwallilla. Kaksi vuotta kestävässä ohjelmassa kaksi vastavalmistunutta pääsee tutustumaan juoma-alan saloihin, minkä jälkeen tarjoamme vakituisen työsuhteen. Hakuaika on 7.1.-3.2.2019.

ura:

Kesä- ja kausityö Hartwallilla

Palkkaamme tänä kesänä noin sata innostunutta kesätyöntekijää. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä tarjoamme kesätöitä pääosin myyntipalvelussa.

URATARINAT:

Hartwall työnantajana

Me Hartwallilla tarjoamme virkistäviä juomanautintoja suomalaisten arkeen ja juhlaan. Toimintaamme ohjaa lupaus korkeasta laadusta. Kaksi kolmesta hartwallilaisesta työskentelee tuotanto-toimitusketjussa ja loput kaupallisissa toiminnoissa myynnissä ja markkinoinnissa sekä hallinnon tehtävissä. Tutustu Hartwallilaisten arkeen uratarinoista.

Virkistystä henkilöstölle:

Thirst for Talent -ohjelma tuo uusia näkökulmia hartwallilaisille

Vuonna 2018 Hartwallilla alkoi uusi Thirst for Talent -ohjelma, jonka tarkoitus on tuoda eripuolilla Hartwallia työskenteleviä ihmisiä yhteen. Ohjelma tarjoaa uusia työkaluja ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Mukaan valittiin yli 20 hartwallilaista ja edustajia oli kaikista toiminnoista.