Moi, mitä etsit?

search

Viisi virkistyspäivää viikossa

Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
URA:

Ura Hartwallilla

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia.

Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Pidä silmällä sivuamme, kerromme täällä heti, kun jotain aukeaa!

HARTWALL TYÖPAIKKANA:

Tavoitteena olla Suomen virkistävin työpaikka – mitä se tarkoittaa?

Hartwallin missio on virkistää Suomea, eikä se onnistu ilman hyvinvoivia ja motivoituneita hartwallilaisia. Siksi meillä on tavoitteena tehdä Hartwallista koko maan virkistävin työpaikka. Mitä virkistävyys tarkoittaa Hartwallilla, ja miten se näkyy? Entä millainen on Suomen virkistävin työhaastattelu? 

HARTWALL TYÖPAIKKANA:

Edut ja mahdollisuudet kehittyä Hartwallilla

Jotta Hartwallista tulee maan virkistävin työpaikka, satsaamme etuihin ja siihen, että kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tuemme myös oman roolin räätälöimistä itselle vielä paremmin sopivaksi. 

Virkistystutkimus 2022:

Hartwall työpaikkana tarjoaa tasapainoa, uuden oppimista ja virkistystä

Mikä Hartwallissa on erityistä ja miksi hartwallilaiset viihtyvät meillä niin hyvin? Tutkimme asiaa ja selvisi, että hartwallilaiset kokevat itsensä selkeästi virkistyneemmiksi kuin suomalaiset työntekijät keskimäärin. Uskomme, että syynä on työn vaihtelevuus ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa siihen, miten töitä tekee. Ja tietysti verrattomat työkaverit.

Hartwall työpaikkana:

Lisää merkityksellisyyttä työhön – näin Hartwallilla räätälöidään rooleja

Hartwallilaiset voivat jatkossa muokata omaa työtään itselle parhaiten sopivaksi job crafting -työkalun avulla. Työn tuunaamista voi lähestyä esimerkiksi muokkaamalla omien tehtävien sisältöä, tai miettimällä missä ja milloin työtä haluaa tehdä. Niissä rooleissa, joissa se on mahdollista, töitä tehdään jatkossa sekä työpaikalla että etänä. Etätöiden tekemisestä voi sopia joustavasti oman tiimin kanssa.

HARTWALL TYÖPAIKKANA:

Hartwallin oma leijonan luola tekee villeistäkin ideoista totta

Hyville ideoille on Hartwallilla aina tilaa. Jotta päästään ideatasolta toteutukseen, tarvitaan usein rahaa ja resursseja. Tätä varten Hartwallilla on oma, tv-sarjan mukaan nimetty leijonan luola, jonne kuka tahansa hartwallilainen voi viedä ideansa ja saada sille tukea. 

Seuraa meitä somessa

Millaista on arki Hartwallilla? Millaisia työkavereita Hartwallilla on? Löydät meidät myös Instagramista ja LinkedInistä. Tule mukaan seuraamaan, miten meillä virkistetään Suomea! #mevirkistäjät

Virkistystä henkilöstölle:

Thirst for Talent -ohjelma tuo uusia näkökulmia hartwallilaisille

Thirst for Talent -ohjelma tuo eri puolilla Hartwallia työskenteleviä ihmisiä yhteen. Jo neljättä vuotta käynnissä oleva ohjelma tarjoaa uusia työkaluja ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

VASTAVALMISTUNEILLE:

Hartwall Career Brewery

Graduate-ohjelmamme Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Haku Career Brewery -ohjelmaan on alkuvuodesta!

ura:

Kesä- ja kausityö Hartwallilla

Palkkaamme vuosittain noin sata innostunutta kesätyöntekijää. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä tarjoamme kesätöitä pääasiassa myyntipalvelussa.