Moi, mitä etsit?

search

Aluemyyntipäällikkö

Vuoden harmain päivä, Queer Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, Suomen vahvin vesi Vichy Original… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Hartwallilla valmistetaan klassikkojuomia aina raitakuosisesta lonkerosta kesämuistoja herättävään Jaffaan ja Suomen suosituimpaan virvoitusjuomaan Pepsi MAXiin. Valikoimastamme löytyy myös maailman suosituimpia suolaisia herkkuja Lay’s® ja Doritos® -tuotemerkeiltä. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Vahvistamme kauppakanavamme kenttämyyntiä kokeneella vähittäiskaupan ammattilaisella pääkaupunkiseudulla. Aluemyyntipäällikkönä olet avainasemassa varmistamassa brändiemme menestystä ja näkyvyyttä ja olet kauppiaiden luottohenkilö; osaat tarjota kauppiaiden liiketoimintaa parhaiten tukevia ratkaisuja ja autat heitä onnistumaan.

Aluemyyntipäällikön tehtävässä toimit esihenkilönä alueesi myynninedistäjille ja hyllyttäjille ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, tukiorganisaation sekä muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat tavoitteiden mukaisesti myyntialueesi liiketoiminnan, kannattavuuden sekä asiakasyhteistyön kehittymisestä, tavoitteiden saavuttamisesta sekä kaupallisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Yksin ei tarvitse puurtaa, sillä tukenasi on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu myyntitiimi. Raportoit tehtävässäsi kenttämyynnin johtajalle. Käytössäsi on koko Hartwallin laaja tuotevalikoima vesistä vehnäolueen, jaffoista kolaan, kahvista teehen ja sipseistä nachoihin.

Pääkonttorimme on Helsingin Pitäjänmäessä ja tehtaamme Lahdessa.

Tehtävässä vastaat oman myyntialueesi osalta mm. seuraavista asioista:

  • ”Täydellinen myyntikäynti” -mallin valmentaminen alueesi myynninedistäjille
  • Kauppakanavan strategian jalkauttaminen
  • Asiakkaiden käyntipeittojen varmistaminen ja hoitomallien toteuttaminen
  • Myyntiä tukevien resurssien allokointi ja ohjaaminen
  • Oman alueen tavoiteasetannan ja kulubudjetoinnin suunnittelu, seuranta ja toteutus

Vastaat alueesi nimetyissä avainasiakkuuksissa mm. seuraavista asioista:

  • Vuosisopimusten neuvotteleminen ja erinomainen toteutus strategian mukaisesti
  • Alueellisten kampanjoiden ja valikoimasyvennysten neuvotteleminenasiakkuuspäälliköiden tukeminen ketjutoimenpiteiden toteutuksessa
  • Juomakategorian kehittäminen yhdessä alueesi suunnittelijan kanssa
  • Asiakkaan myyntien analysointi ja kehittäminen
  • Alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen sekä asiakaskannattavuuden että asiakastyytyväisyyden kehittäminen

Millainen tyyppi meillä on haussa?

Tunnet kuluttajabisneksen ja vähittäiskaupan maailman, mahdollisesti panimotuotteet, virvoitusjuomien, kahvin ja teen maailman sekä snacks-kategoriat, ja koet aitoa kiinnostusta vähittäiskauppaa ja juoma-alaa kohtaan. Innostut ja motivoidut asiakkaista, myyntityöstä, tiimin johtamisesta ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Ajattelet asiakaslähtöisesti, olet luontainen verkostoituja ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä.

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, energinen, aikaansaava ja sinulla on luontainen halu kehittyä ja kehittää. Viihdyt hyvin hektisessä ympäristössä ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaidesi tarpeisiin. Näet asioissa mahdollisuuksia ja tartut niihin hanakasti: meilläpäin sanotaan, että sinulla on lasi puoliksi täynnä. Sinulla on vahvaa kokemusta monipuolisista myynnin tehtävistä sekä esihenkilötyöstä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa (esimerkiksi kaupallista tai elintarvikealan) korkeakoulututkintoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Aluemyyntipäällikön työ vaatii matkustusvalmiutta sekä B-ajokorttia.

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.

Meiltä löytyy mahtavat työkaverit ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja antaa tuleva esihenkilösi kenttämyyntijohtaja Janette Palmu (p. 040 730 4309) torstaina 6.6. kello 13.00–14.30.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 16.6. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa!

Hae työpaikkaa