Moi, mitä etsit?

search
13.1.2023

Asiakasmarkkinointipäällikkö

Me Hartwallilla tavoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa koko Suomen, eikä kotimaasta löydy montaa ravintolaa ilman Hartwallin juomia. Valikoimaamme kuuluu satoja viinejä sekä maailman suurimman alkoholitalo Diageon tunnettuja tuotteita, kuten Baileys, Johnnie Walker ja Tanqueray. Nyt haemme asiakasmarkkinointipäällikköä ravintolakanavaan kasvattamaan viinien ja väkevien bisnestä.

Asiakasmarkkinointipäällikkö

Elätkö ja hengitätkö ravintolaliiketoimintaa? Haluatko vaikuttaa siihen, miten koko maailman rakastamat juomat näkyvät ravintoloissa ympäri Suomen? Vahvistamme ravintolakanavan asiakasmarkkinointitiimiämme tuloksellisella asiakasmarkkinointipäälliköllä.

Tässä roolissa vastuullasi on suunnitella ja toteuttaa parhaimmat ratkaisut, joilla autamme ravintola-asiakkaitamme menestymään väkevien alkoholien ja viinien kategoriassa. Teet yhteistyötä maailman suurimman alkoholitalon Diageon (mm. Johnnie Walker, Captain Morgan, Smirnoff ja Tanqueray) sekä tunnettujen viinibrändien (mm. Freixenet, Corvers Kauter, Mionetto, Hardys ja Lanson) kanssa.

Teet tiivistä yhteistyötä niin brändeistä kuin ravintola-asiakkuuksista vastaavien asiakkuuspäälliköidemme kanssa. Suunnittelet ja toteutat viinien ja väkevien alkoholien aktiviteetteja ja kampanjoita, sekä osallistut nimettyjen asiakkuuksien markkinointiin.

Osallistut Hartwallin B2B-verkkokaupan sisältöjen suunnitteluun ja tuotantoon sekä valmistelet asiakasesityksiä. Toimit roolissa myös esihenkilönä kahdelle asiakasmarkkinoinnin suunnittelijalle. 

Oletko tuloksellinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen? Tule meille töihin! 

Haluat luoda suomalaisille laadukkaita elämyksiä ravintoloissa, ja samalla auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin liiketoiminnassaan. Olet kiinnostunut alkoholimarkkinan trendeistä niin Suomessa kuin maailmalla. Toivomme sinulta vahvaa kaupallista näkemystä, kokemusta myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kykyä viedä projekteja itsenäisesti läpi. 
 
Roolissa tehdään tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on kokemusta tiimin tuloksellisesta johtamisesta sekä kokemusta myynnin ja markkinoinnin työkalujen käytöstä. Osaat analysoida dataa ja lukuja sekä tunnistaa niiden pohjalta kaupallisia mahdollisuuksia ja luoda selkeitä toimenpiteitä. 
 
Kokemus kuluttajaliiketoiminnasta ja erityisesti ravintolaliiketoiminnasta on plussaa. 

Meillä arvostetaan osaajia, joilla on lasi puoliksi täynnä – osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi. Tärkeintä on, että haluat kehittää ja haastaa itseäsi vastuullisessa roolissa. 

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa  

Saat meillä monipuolisen roolin, jossa on laajat vaikutusmahdollisuudet ja paljon vastuuta. Pääset mukaan virkistävään ja nopeatempoiseen työympäristöön, jossa aikasi ei varmasti käy tylsäksi.  
 
Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.   
 
Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi meillä satsataan erityisesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia. 

Innostuitko? Huippua!  

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 31.1. mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta.

Lisätietoja tästä upeasta mahdollisuudesta antaa ravintolakanavan kehitysjohtaja Mari Routama numerosta 0447109657 maanantaina 16.1.2023 klo 14-15 ja maanantaina 23.1.2023 klo 13-14. 

Hae työpaikkaa

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä. 

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin. 

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti.

Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.