Moi, mitä etsit?

search

Business Manager, Wine

Hartwallilla valmistetaan klassikkojuomia aina raitakuosisesta lonkerosta kesämuistoja herättävään Jaffaan. Lisäksi tuomme Suomeen satoja rakastettuja viinejä maailman johtavilta viinitaloilta. Nyt etsimme tärkeää uutta työkaveria, joka pääsee edustamaan upeita kansainvälisiä viinipäämiehiämme Suomessa. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Haluatko kehittää Suomen viinimarkkinaa ja edistää cocktailkulttuuria? Nyt siihen on verraton mahdollisuus; haemme tiimiimme määräaikaista Business Manageria edustamaan upeita kansainvälisiä viinipäämiehiämme ja heidän brändejään Suomen markkinalla sekä kehittämään hanacocktailratkaisuja ravintoloihin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus.

Meillä on kiikarissa viinialan kaupallinen osaaja, joka haluaa löytää ratkaisuja vastuullaan oleville asiakkaille ja päämiehille. Viinien lisäksi olet kiinnostunut myös uusista juomakategorioista ja haluat kehittää niitä yhdessä päämiesten ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä tarvitset yrittäjähenkisen ja kaupallisen asenteen, kokemusta markkinoinnista sekä kiinnostusta viinejä ja juoma-alan trendejä kohtaan sekä Suomessa että maailmalla.

Pääset meillä vastaamaan päämiestesi tuoteportfolion strategiasta, kannattavasta kasvusta kaikissa myyntikanavissa, tuotteiden brändimielikuvan kehittämisestä sekä Alkon asiakkuudesta omalla vastuualueellasi. Vastuullasi on vuosisuunnitelmien teko ja toteutuksen jalkautus sisältäen muun muassa markkinointi-, kampanja- ja uusien tuotelanseerausten suunnitelmat, markkina-analysoinnin ja ratkaisuehdotusten löytämisen vastuullasi oleville päämiehillesi sekä myynnin ennustaminen ja hinnoittelu. Olet Hartwallin pääkontakti päämiesten suuntaan ja työpöydältäsi löytyy myös kuukausittainen raportointi menestyksestä.

Työstä ei tule yksinäistä, vaan tukenasi kaikessa on huikea myynti- ja asiakasmarkkinointitiimi, muut viinien ja väkevien parissa työskentelevät Business Managerit sekä ravintolakanavan Wine Ambassadorit. Janoat menestystä ja haluat aidosti koko tiimin menestyvän.

Sykkiikö sydämesi viineille ja juoma-alalle – Hae meille töihin!

Vastaat meillä Alkon asiakkuudesta oman portfoliosi osalta ja haluat palavasti kehittää myyntiä niin Alkossa kuin ravintolakanavassa vielä paremmaksi. Päivittäistavarakauppojen valikoimissa on myös päämiestemme tuotteita, joiden kannattavasta kasvusta vastaat yhdessä myyntitiimin kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöä Alkon kanssa työskentelystä
  • Kokemusta viini- ja päämiestoimialalta sekä viinimarkkinoiden ymmärrystä
  • Kokemusta kuluttajabrändien rakentamisesta
  • Vahvaa mielenkiintoa myös muita juomakategorioita kohtaan
  • Erinomaisia projektinhallinta- ja neuvottelutaitoja
  • Suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä
  • Hyvää suullista ja kirjallista esiintymis- ja vaikuttamistaitoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. Viimeisimmässä kyselyssämme 92 % kokee voivansa tulla työpaikalle omana itsenään ja 84 % kokee työnsä merkitykselliseksi.

Meiltä löytyy mahtavat työkaverit ja edutkin ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi hartwallilaisia virkistävät erilaiset keikka- urheilu ja festaritapahtumat, joihin on usein lippuja jaossa.

Innostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja antaa Category Manager Janina Wallin (p. 050 593 7571) tiistaina 14.5. klo 15.30-16.30 ja perjantaina 17.5. klo 8.30-9.30, ole rohkeasti yhteydessä!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveen kera 20.5. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. Olethan nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan kuluessa!

Hae työpaikkaa

HARTWALL | Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin. Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi, ja Lahdessa juomamme valmistetaan jo täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.