Moi, mitä etsit?

search
24.1.2023

Category Manager Wines, Partner Brands

Hartwallilla valmistetaan klassikkojuomia aina raitakuosisesta lonkerosta kesämuistoja herättävään Jaffaan. Lisäksi tuomme Suomeen satoja rakastettuja viinejä maailman johtavilta viinitaloilta. Nyt etsimme tärkeää uutta työkaveria luotsaamaan Partner Brands -viinitiimiämme.

Haluatko kehittää laadukkaiden viinien markkinaa Suomessa? Nyt siihen on upea mahdollisuus: haemme tiimiimme uutta kollegaa vetämään Partner Brands -viinitiimiämme ja edustamaan upeita kansainvälisiä viinipäämiehiämme sekä heidän brändejään Suomen markkinalla. Kumppaneistamme löytyy maailman suurimpia ja tunnetuimpia viinitaloja.

Meillä on kiikarissa viinien ja kaupallisen markkinoinnin osaaja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset yrittäjähenkisen, kaupallisen asenteen ja roimasti kiinnostusta viinimarkkinan trendejä kohtaan sekä Suomessa että maailmalla.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan valmentavana tiiminvetäjänä porukassa, jonka vastuulla on merkittäviä viinituottajia ja brändejä. Pääset käyttämään niin loistavaa viinitietouttasi kuin brändinrakennustaitojasi, ja näin vaikuttamaan liiketoimintamme suuntaan ja kasvuun.  

Etsimme huippuosaajaa – ja sellaisten kanssa myös pääset työskentelemään. Me arvostamme yrittäjähenkistä työskentelytapaa ja halua kehittää toimintaamme jatkuvasti paremmaksi. Meillä on aina tilaa hyville ideoille.

Ovatko viinit intohimosi ja osaat johtaa ihmiset sekä brändit menestykseen? Tule meille töihin!

Tehtävä edellyttää näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan ja ihmisten johtamisesta ja viinialan tuntemista. Meillä olet tulosvastuussa tiimisi portfolion osalta ja kehität sekä johdat asiantuntijatiimiämme.

Lisäksi olet ehtinyt kerryttää kokemusta viinialalla ja janoat nyt urallesi uusia haasteita. Sinulla on vahvaa kaupallista osaamista: näet kasvumahdollisuudet ja tartut niihin hanakasti. Meillä arvostetaan osaajia, joilla on lasi puoliksi täynnä – osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja suureksi eduksi on, jos olet suorittanut viineihin liittyviä kursseja, kuten WSET Advanced Certificate -koulutuksen.

Odotamme sinulta lisäksi

  • kokemusta brändien rakentamisesta ja digitaalisesta markkinoinnista
  • ymmärrystä Suomen viinimarkkinoista sekä Alkossa, vähittäismyynnissä että ravintolapuolella
  • loistavaa kaupallista osaamista ja ymmärrystä, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaamme
  • erinomaista viiniosaamista
  • taitoa analysoida dataa ja lukuja, ja luoda niiden pohjalta selkeitä toimenpiteitä, joilla lisäät menestystämme
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • kykyä työskennellä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muistakin kielistä on etua

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. Viimeisimmässä kyselyssämme 80 % hartwallilaisista piti omaa työyhteisöään virkistävänä ja 88 % suosittelee meitä työnantajana – tule ottamaan selvää, miksi!
 
Meiltä löytyy mahtavat työkaverit ja myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Hartsulaisten arkeen pääsee kurkkaamaan Instagramissa: @hartwallilaiset.

Innostuitko? Mahtavaa!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveen kera 8.2. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. Olethan nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa!

Lisätietoja antaa Marianna Godenhjelm, Business Unit Director (p. 040 754 5453) maanantaina 30.1. klo 16.30-17.30 sekä tiistaina  31.1. klo 16-17.

Hae työpaikkaa

HARTWALL

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.

www.hartwall.fi