Moi, mitä etsit?

search
10.1.2023

Career Brewery graduate-ohjelma

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri puoliin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Sen jälkeen ura jatkuu omia vahvuuksia tukevassa roolissa Hartwallilla.

Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen 
Haettu tausta: opintojen loppuvaihe - valmistunut  
Työaika: 37,5h/vko 
Sijainti: Hiomotie 32, 00370 Helsinki 
Haku-DL: 31.1.2023

HAE NYT

Kaksi vuotta, kaksi eri roolia 

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija. Sen jälkeen ura jatkuu omia vahvuuksia tukevassa roolissa Hartwallilla.

Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri puoliin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäviinkin rooleihin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja talouden tiimeissä.

Myynnissä voit päästä vastaamaan omista asiakkuuksistasi, tapahtumatuotannossa miettimään Hartwallin näkyvyyttä Suomen isoimmilla festareilla ja markkinoinnissa päättämään Suomen rakastetuimpien brändien tulevaisuudesta. Taloudessa voit kehittää sisäistä raportointia, analyyseja ja Hartwallin ydinprosesseja. Roolissa kuin roolissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko Hartwallin menestykseen!

Career Brewery on ainutlaatuinen ohjelma, jossa saat monipuolista kokemusta ja laajan näkemyksen eri roolien kautta – kahden vuoden aikana voit ottaa haltuun sekä markkinoinnin että myynnin, tai vaikka taloushallinnon ja markkinoinnin. Yhdistelmä riippuu myös omasta taustastasi ja tavoitteistasi.

Oma työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, ja etätöiden tekeminen onnistuu usein. Tutustu ohjelmaan ja erilaisiin rooleihin tarkemmin täällä.

Loistava startti urallesi!

Career Brewery -ohjelma on virkistävä mahdollisuus startata oma työurasi. Työsuhde on alusta alkaen vakituinen ja saat ohjelman kautta käyttöösi laajan skaalan taitoja, joilla pystyt ottamaan haltuun suuria kokonaisuuksia kaupallisella alalla.

Matkalla sinua tukee esihenkilösi lisäksi oma uracoachisi, jonka kanssa pääset sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan urasi seuraavia askelia. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan, jossa verkostoidutaan ja kehitetään omaa osaamista inspiroivissa projekteissa: viimeisimmät talent-ryhmäläiset keskittyvät luomaan uusia drinkki-ilmiöitä.

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Oletko se sinä?

Meille asenteesi on kokemustasi tärkeämpää. Yksi periaatteistamme on pitää lasi aina puoliksi täynnä, ja odotamme myös sinulta myönteistä ja ennakkoluulotonta asennetta ja intoa tarttua asioihin: näet haasteet mahdollisuuksina ja haluat kehittää jatkuvasti parempia ratkaisuja! Meillä arvostetaan myös kykyä muuttaa ideat toiminnaksi ja osata toimia vauhdilla muuttuvissa tilanteissa. Erityisen tärkeää on rohkeus ja avoin mieli: pääset ottamaan haltuun kaksi erilaista roolia Hartwallilla.

Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä. Toivomme, että ymmärrät lukujen päälle ja pystyt analysoimaan numeroiden vaikutuksen liiketoimintaan ja omaan työhösi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja esimerkiksi kaupalliselta alalta. Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa elo-syyskuussa 2023. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Ohjelma on tiivis, mutta antaa paljon. Saat laajan ymmärryksen alasta ja mahdollisuuden kehittyä nopeasti – ja kaikki suomalaisen juomakulttuurin kuskin paikalla.

Innostuitko? Huippua!

Sivuiltamme löydät lisätietoja hakuprosessista, pääset lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita graduatejen arjesta ja kuulemaan heidän kokemuksistaan podcastistamme. Kurkkaa lisää Hartwallin Career Breweryn omilta sivuilta.

Hae Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 31.1.2023 täällä.

Suosittelemme tuomaan hakemuksessasi esiin rohkeasti omaa persoonaasi ja osaamistasi konkreettisten esimerkkien kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Head of HRaaS Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi tai aTalentin COO Mia Paatsalo (+35850 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi.)

Vastaamme mielellämme kysymyksiin:

Mia on puhelimen päässä keskiviikkona 12.1. klo 8-9, perjantaina 13.1. klo 11-12, torstaina 19.1. klo 16-17, maanantaina 23.1. klo 15-16 ja torstaina 26.1. klo 9-10.

Jenni on tavoitettavissa keskiviikkona 25.1 klo 9-10, perjantaina 27.1 klo 13-14, maanantaina 30.1 klo 15-16.30.

Haku etenee näin:

ti 10.1. – ti 31.1.  Hakuaika
ke 1.2. – pe 3.2. Hakemusten läpikäynti
viimeistään pe 3.2. Kutsut videohaastatteluihin
to 9.2. – pe 10.2. Videohaastatteluiden läpikäynti
ke 15.2. – ti 21.2 Henkilökohtaiset haastattelut Allas Sea Poolilla (Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki)
ke 22.2. – su 26.2. Sähköiset soveltuvuusarvioinnit
ke 1.3. Assessment Day -kutsut lähtevät mukaan valituille
ti 14.3  Assessment Day Hartwallin toimistolla (Hiomotie 32, Helsinki)

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haku Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan on nyt auki. Hae 31.1. mennessä oheisesta linkistä! Klikkaamalla linkkiä siirryt kumppanimme aTalentin rekryjärjestelmään.

Career Brewery -podcast

Suomen virkistävimmän graduate-ohjelman omassa podcast-jaksossa keskustellaan siitä, mikä tekee Career Brewery -ohjelmasta ainutlaatuisen. Lauteille nousevat nykyiset sekä jo ohjelman läpikäyneet graduatet, ja he kertovat omista kokemuksistaan sekä antavat toimiviksi testatut rekrytärpit kuulijoille. Kuuntele jakso alta!