Moi, mitä etsit?

search

Career Brewery graduate-ohjelma

Hartwallin tehtävä on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia: lasimme on siis aina puoliksi täynnä. Panimomme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Laaja valikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä. www.hartwall.fi

Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen 
Haettu tausta: opintojen loppuvaihe - valmistunut  
Työaika: 37,5h/vko 
Toivottu aloituspäivämäärä: elo-syyskuu 2022 
Sijainti: Hiomotie 32, 00370 Helsinki 
Haku-DL: 30.1.2022

HAE NYT

Kaksi vastavalmistunutta, kaksi vuotta, kaksi eri roolia 

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.  

Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa. Myynnissä voit päästä vastaamaan omista asiakkuuksistasi, tapahtumatuotannossa miettimään Hartwallin näkyvyyttä Suomen isoimmilla festareilla ja markkinoinnissa päättämään Suomen rakastetuimpien brändien tulevaisuudesta. Taloushallinnossa voit sukeltaa sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen pariin.  

Career Brewery on ainutlaatuinen ohjelma, jossa saat monipuolista kokemusta ja laajan näkemyksen eri roolien kautta – kahden vuoden aikana voit ottaa haltuun sekä markkinoinnin että myynnin, tai vaikka taloushallinnon ja markkinoinnin. Yhdistelmä riippuu myös omasta taustastasi ja tavoitteistasi. Oma työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, ja etätöiden tekeminen onnistuu usein. Tutustu ohjelmaan ja erilaisiin rooleihin tarkemmin täällä.  

Loistava startti urallesi! 

Career Brewery -ohjelma on virkistävä mahdollisuus startata oma työurasi. Työsuhde on alusta alkaen vakituinen ja saat ohjelman kautta käyttöösi laajan skaalan taitoja, joilla pystyt ottamaan haltuun suuria kokonaisuuksia kaupallisella alalla. 

Matkalla sinua tukee esihenkilösi lisäksi oma uracoachisi, jonka kanssa pääset sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan urasi seuraavia askelia. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan, jossa verkostoidutaan ja kehitetään omaa osaamista inspiroivissa projekteissa: viimeisimmät talent-ryhmäläiset kehittivät esimerkiksi oman oluen.  

Hartwallin tavoite on olla koko maan virkistävin työpaikka, ja siksi tarjolla on erityisen virkistäviä etuja. Miltä kuulostaa esimerkiksi kori juomia kerran kuussa ja mahdollisuus saada keikkalippuja Hartwall Areenalle ja muihin tapahtumiin, joissa Hartwall on mukana?  

Oletko se sinä?  

Meille asenteesi on kokemustasi tärkeämpää. Yksi Hartwallin periaatteista on pitää lasi aina puoliksi täynnä, joten odotamme sinulta myönteistä ja ennakkoluulotonta asennetta ja intoa tarttua asioihin: näet haasteet mahdollisuuksina ja haluat kehittää jatkuvasti parempia ratkaisuja. Sinulla on kyky muuttaa ideat toiminnaksi ja toimia myös muuttuvissa tilanteissa. Erityisen tärkeää on rohkeus ja avoin mieli: pääset ottamaan haltuun kaksi erilaista roolia Hartwallilla. 

Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä. Toivomme, että ymmärrät lukujen päälle ja pystyt analysoimaan numeroiden vaikutuksen liiketoimintaan ja omaan työhösi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakouluopintoja esimerkiksi kaupalliselta alalta. Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa elo-syyskuussa 2022. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. 

Ohjelma on tiivis, mutta antaa paljon. Saat laajan ymmärryksen alasta ja mahdollisuuden kehittyä nopeasti – ja kaikki suomalaisen juomakulttuurin kuskin paikalla. 

Innostuitko? Huippua! 

Sivuiltamme löydät lisätietoja hakuprosessista, pääset lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita nykyisten graduatejen arjesta ja kuulemaan heidän kokemuksistaan tuoreesta podcastistamme. Kurkkaa lisää Hartwallin Career Brewery -sivuilta täältä. 

Toteutamme rekryn yhdessä kumppanimme aTalentin kanssa. H
ae Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään sunnuntaina 30.1.2022 aTalentin järjestelmän kautta täältä 

Suosittelemme tuomaan hakemuksessasi esiin rohkeasti omaa persoonaasi ja osaamistasi konkreettisten esimerkkien avulla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Senior Recruitment Manager Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi tai Hartwallin HR Talent Partner Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[ät]hartwall.fi).  

Vastaamme mielellämme kysymyksiin: 

Jenni on tavoitettavissa ma 17.1. klo 13–14, ma 24.1. klo 15–16 sekä pe 27.1. 10–11.30.

Mia on puhelimen päässä to 13.1. klo 8–9, ke 26.1 klo 10–11 sekä pe 27.1. klo 10–11.30.

Haussa etenemme näin:  

Ma 10.1. – su 30.1 Hakuaika 
Ma 31.1. – ke 2.2. Hakemusten läpikäynti  
Ke 2.2. Kutsut videohaastatteluihin 
Ke 2.2. – su 6.2. Vastausaika videohaastatteluihin  
Ma 7.2. – ke 9.2. Videohaastatteluiden läpikäynti  
To 10.2. – ke 16.2. Henkilökohtaiset haastattelut Allas Sea Poolilla (Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki) 
To 17.2. – su 20.2. Sähköiset soveltuvuusarvioinnit 
Ke 23.2 Valitut vastaanottavat Assessment Day -kutsut 
Ti 8.3 Hartwallin järjestämä Assessment Day Hartwallin toimistolla (Hiomotie 32, 00380 Helsinki 

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haku Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan on nyt auki. Hae 30.1. mennessä oheisesta linkistä! Klikkaamalla linkkiä siirryt kumppanimme aTalentin rekryjärjestelmään.

Career Brewery -podcast

Suomen virkistävimmän graduate-ohjelman omassa podcast-jaksossa keskustellaan siitä, mikä tekee Career Brewery -ohjelmasta ainutlaatuisen. Lauteille nousevat nykyiset sekä jo ohjelman läpikäyneet graduatet, ja he kertovat omista kokemuksistaan sekä antavat toimiviksi testatut rekrytärpit kuulijoille. Kuuntele jakso alta!

Saatat pitää myös näistä