Moi, mitä etsit?

search
16.3.2023

Huoltoyrittäjä tai -yritys, Turku

Hartwallin rakastettuja juomia saa kaikkialta Suomesta, aina Jaffasta aitoon lonkeroon. Haemme nyt Turun alueelle tärkeää uutta työkaveria tai kumppania huolehtimaan asiakkaidemme juomalaitteiden toimivuudesta.

Huoltoyrittäjä tai -yritys, Turku

Tässä työssä vastaat Turun alueella Hartwallin asiakkaiden juomalaitteiden asentamisesta, määräaikaishuolloista sekä niihin tehtävistä vikakorjauksista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vikapäivystys arki-iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Laitteet, joiden parissa työskentelet ovat tarkoitettu sekä kylmien että kuumien juomien annosteluun tai juomapakkausten jäähdyttämiseen ja esillepanoon.

Millainen kaveri meillä on kiikarissa?

Tässä työssä tarvitset roimasti joustavaa asennetta sekä halua ja kykyä perehtyä uusiin laitteisiin. Olet asiakaspalveluhenkinen ja luottohenkilö myyntikentällemme sekä asiakkaillemme.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköpätevyys 3 -tutkintoa
  • elektroniikan sekä kylmä- että kuumatekniikan hyvää tuntemusta
  • sähkö- ja työturvallisuuskorttia
  • englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko? Hienoa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Paju p. 0400521285.

Toimita hakemuksesi sähköpostitse jouni.paju@hartwall.fi.

HARTWALL

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.

www.hartwall.fi