Moi, mitä etsit?

search

Tuotanto-toimitusketjun kausityöntekijöitä Lahteen

Kesämuistoja herättävä Jaffa, Suomen vahvin vesi Vichy Original ja vuoden harmaimman päivän harmain juoma. Suomesta ei löydy montaa myymälää ilman Hartwallin ikonisia juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Hartwallin panimolla Lahdessa valmistetaan rakastettuja juomia Jaffasta siniraitaiseen lonkeroon ja tarvitsemme nyt uusia työkavereita sesonkimme tarpeisiin. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi! 

Meillä on töitä tarjolla kesäkaudeksi tuotantomme eri tehtäviin Lahdessa.

Juomanvalmistusosastolla työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi siidereiden, lonkeroiden ja virvoitusjuomien valmistus. Juomanvalmistusosaston vastuulla on huolehtia, että juomia on tuotteenvalmistuksessa pullotettavana oikea määrä oikeaan aikaan.

Tuotteenvalmistusosastolla juomat pakataan tölkkeihin, lasi- ja kierrätysmuovipulloihin sekä ravintola-asiakkaiden tarvitsemiin tynnyreihin. Tuotteenvalmistuksessa tehtäviisi kuuluu esimerkiksi valvoa ja ohjata tuotteiden pullotus- ja tölkitysprosessia tuotantolinjoilla ja osallistua laaduntarkkailuun.

Päällystevarastossa työhösi kuuluu varaston järjestykseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten tuotteiden vastaanotto, varastointi ja lähetys. Lisäksi pääset hoitamaan tuotantoon liittyviä tehtäviä, kuten tarvikkeiden, pullojen ja tölkkien toimittamista eteenpäin. Tässä tehtävässä aikaisempi kokemus varastotyöstä tai ainakin trukinajosta on eduksi.

Keräilyssä työhösi kuuluu ensisijaisesti asiakastilausten keräily ja lähtevien kuormien kokoaminen. Asiakkaiden tilaukset kerätään automaatti-, käsin- tai trukkikeräilyllä riippuen siitä, onko kysymys pienemmistä koritavaraeristä vai isommista lavatoimituksista.

Tule osaksi kesätyöporukkaamme!

Meillä pidetään huolta turvallisuudesta erittäin tarkasti ja annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä taatusti virkistävät henkilöstöedut: miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuukausittain?

Millaisia työkavereita meillä on kiikarissa?

Haemme reippaita, huolellisia, vastuuntuntoisia vähintään 18-vuotiaita työntekijöitä. On hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Meillä asenne ratkaisee: toivomme sinun olevan aktiivinen ja myönteinen tyyppi, jonka kanssa muiden on hyvä tehdä töitä ja jolla on halua oppia uutta. Töitä tehdään yhdessä ja siksi hyvät tiimityöskentelytaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä!

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta tehdä kolmivuorotyötä. Useisiin työtehtäviin kuuluu jonkin verran trukilla ajoa, joten ajokortti ja kokemus trukilla ajamisesta katsotaan eduksi.

Kausityötehtävät alkavat portaittain kevään kuluessa kausityötarpeidemme mukaan ja jatkuvat aina kesäsesongin loppuun saakka.

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. Viimeisimmässä kyselyssämme 92 % kokee voivansa tulla työpaikalle omana itsenään ja 84 % kokee työnsä merkitykselliseksi.  
  
Meiltä löytyy mahtavat työkaverit ja edutkin ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi hartwallilaisia virkistävät erilaiset keikka- urheilu ja festaritapahtumat, joihin on usein lippuja jaossa.

Innostuitko? Hienoa!

Jätä hakemuksesi järjestelmäämme pikimmiten. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluihin hakuajan aikana. Täytämme auki olevat kausityöntekijäpaikat mahdollisimman pian.  
   
Tehtävää hakiessasi liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Hakemuksessa toivomme sinun kertovan, miksi olet kiinnostunut työstä Hartwallilla ja miksi olisit hyvä valinta tehtävään. Ilmoita hakemuksessasi, mikäli jonkin osaston työtehtävät kiinnostavat sinua ensisijaisesti. Kerrothan myös, milloin voisit aloittaa työt kokopäiväisesti ja mihin saakka olisit valmis meillä työskentelemään.

Hae kesätöihin tuotanto-toimitusketjuun Lahteen

HARTWALL

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi. Juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on 700 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.