Moi, mitä etsit?

search
16.1.2023

Hartwallin kesätyörekry 2023

Hartwallin panimolla Lahdessa valmistetaan rakastettuja juomia Jaffasta siniraitaiseen lonkeroon. Meiltä lähtee juomia kaikkialle maahan, ja jotta saamme virkistettyä juomillamme koko Suomea, tarvitsemme uusia työkavereita. Alta löydät tietoa kesätyöpaikoistamme!

Hartwallille palkataan vuosittain reilu sata kesätyöntekijää, ja meille on kunnia-asia, että kesätyöntekijämme ovat meihin tyytyväisiä. Mielekkään työn ja arvokkaan työkokemuksen lisäksi meiltä löytyy mainio kesätyöporukka!

Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden panimollamme, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä kesätöitä on tarjolla pääasiassa myyntipalvelussa. Lue alta lisää ja hae meille töihin!

Lue lisää kesätöistä Hartwallin Lahden panimolla täältä.

Tule osaksi kesätyöporukkaamme!

Meillä pidetään huolta turvallisuudesta erittäin tarkasti ja annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä taatusti virkistävät henkilöstöedut: miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuukausittain?
 
Olemme ylpeitä siitä, että kesätyöntekijät viihtyvät meillä loistavasti. Viime vuonna 93 % kesätyöntekijöistämme piti omia työtehtäviään mieluisina, ja 91 % kertoi, että työpaikan ilmapiiri Hartwallilla oli hyvä. 

Avoimet työpaikat:

Tuotanto-toimitusketjun työntekijä, Lahti
Kunnossapidon työntekijä, Lahti
Laborantti, Lahti
Varastotyöntekijä, Helsinki