Moi, mitä etsit?

search

Laborantti kesätyöhön

Vuoden harmain päivä, kesämuistoja herättävä Jaffa, Suomen vahvin vesi Vichy Original… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Hartwallin panimolla Lahdessa valmistetaan rakastettuja juomia Jaffasta siniraitaiseen lonkeroon ja tarvitsemme nyt uusia työkavereita sesonkimme tarpeisiin. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Laboranttina työhösi kuuluu tuotteiden laadunvalvonta fysikaalisten, kemiallisten ja mikrobiologisten menetelmien avulla. Laadunvalvonta käsittää raaka-aineiden laadunvalvonnan vastaanottotarkastuksineen, tuotantoprosessin aikana tapahtuvan laadunvalvonnan sekä lopputuotteen tarkastuksen.

Tiimityöstä innostuva laborantti – Tule meille kesätöihin!

Haemme huolellisia ja vastuuntuntoisia työntekijöitä. Edellytämme laborantti- tai laboratorioanalyytikko-opintoja sekä aikaisempaa kokemusta laboratoriotyöstä. On hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta elintarviketeollisuudessa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Meillä asenne ratkaisee: toivomme sinun olevan aktiivinen ja myönteinen tyyppi, jonka kanssa muiden on hyvä tehdä töitä, ja jolla on halua oppia uutta. Töitä tehdään yhdessä, ja siksi hyvät tiimityöskentelytaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä!

Työt alkavat kevään aikana, viimeistään toukokuussa ja jatkuvat kesäsesongin ajan. Työaika on 40 tuntia viikossa. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä ja sisältää mahdollisesti myös viikonlopputyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta tehdä kolmivuoro- ja viikonlopputyötä.

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. Viimeisimmässä kyselyssämme 92 % kokee voivansa tulla työpaikalle omana itsenään ja 84 % kokee työnsä merkitykselliseksi.

Meillä pidetään huolta turvallisuudesta erittäin tarkasti, ja annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme sinulle taatusti virkistävät henkilöstöedut: miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuukausittain?

Innostuitko? Hienoa!

Mahdollisiin tehtävästä heränneisiin kysymyksiisi vastaa ma 31.1. klo 10-13 ja to 22.2. klo 12-15 laadunvarmistuspäällikkö Minna Tuiskunen, puh. 040 8616262.

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme pikimmiten, kuitenkin viimeistään 17.03.2023. Tehtävää hakiessasi liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Hakemuksessa toivomme sinun kertovan, miksi olet kiinnostunut työstä Hartwallilla ja miksi olisit hyvä valinta tehtävään. Kerrothan myös, milloin voisit työt aloittaa ja miten pitkään olisit valmis työskentelemään. Tarvittaessa etenemme hakuprosessissa ja kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuajan aikana.

Hae kesätyötä

HARTWALL Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi, ja Lahdessa juomamme valmistetaan jo täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.