Moi, mitä etsit?

search
21.4.2023

Laiteasentaja

Hartwallin rakastettuja juomia saa kaikkialta Suomesta, aina Jaffasta aitoon lonkeroon. Nyt vahvistamme tekijöidemme joukkoa Tampereella!

Etsimme teknisesti taitavaa henkilöä liittymään asentajatiimiimme. Laiteasentajan tehtävänkuva on monipuolinen: työskentelet pääasiassa erilaisten hanalaitteiden kanssa, mutta laitevalikoimaamme kuuluu myös kylmäkaappeja, juoma-automaatteja ja kahvikoneita. Työsi koostuu laitteiden asentamisesta, kunnostamisesta, ja korjaamisesta. Työpisteenäsi toimii Hartwallin laitepalvelun toimipaikka Kangasalla, mutta suuri osa työstä tapahtuu asiakkaittemme luona. Laitepalvelun asentajien ja asiantuntijoiden sekä asiakkaiden lisäksi tulet työskentelemään tiiviisti myös Hartwallin myyntikentän kanssa.

Laiteasentajan työssä tehtäviisi kuuluu:

 • Juomalaitteiden asennus, huolto ja korjaus sekä oluthanojen osalta myös pesu
 • Vianmääritys ja vikojen korjaus
 • Tarvittavien varaosien tilaaminen ja varaston ylläpito yhdessä tiimin kanssa
 • Käsipäätteellä suoritettava raportointi ja dokumentointi
 • Päivystystyö ja puhelimitse asiakkaille annettava neuvonta vikatilanteissa

Haluatko oppia juomalaitteiden tekniseksi superosaajaksi? Tule meille töihin!

Voit olla jo kokenut teknisten laitteiden osaaja tai vasta urasi alkutaipaleella. Meillä asenne ratkaisee, ja saat perinpohjaisen perehdytyksen rooliin. Jotta pääset nopeammin kiinni uuteen työhösi, odotamme sinulta:

 • Kokemusta teknisestä työstä, aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi mutta ei ole edellytys
 • Kykyä lukea teknisiä piirustuksia ja käyttöohjeita
 • Oma-aloitteisuutta ja erinomaisia ​​ongelmanratkaisutaitoja
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida selkeästi asiakkaiden ja myynnin kanssa
 • Halua oppia uutta ja kehittää taitojaan – meidän sanoin sinulla on lasi puoliksi täynnä
 • Nuhteetonta taustaa, sillä osa meidän asiakkaistamme edellyttää tiloissaan vierailevilta henkilöitä moitteetonta turvallisuusselvitystä
 • Tietotekniikan perustaitoja (MS Office)
 • Työ on luonteeltaan liikkuva, joten tarvitset B-ajokortin

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.  Viimeisimmässä kyselyssämme 80 % hartwallilaisista piti omaan työyhteisöään virkistävänä ja 88 % suosittelee meitä työnantajana   – tule ottamaan selvää, miksi!

Meiltä löytyy mahtavat työkaverit ja myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen ohella: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja antaa arkipäivisin klo 8.00 - 11.00 laitepalvelun tiiminvetäjä Tomi Eskola, p. 045 353 7772. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 12.5. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme.

Hae työpaikkaa

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.