Moi, mitä etsit?

search
17.5.2023

Myynnin kehityspäällikkö

Vuoden harmain päivä, kesämuistoja herättävä Jaffa, Suomen vahvin vesi Vichy Original, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Vahvistamme kauppakanavan asiakaskehitystiimiä kokeneella vähittäiskaupan ammattilaisella. Panimojuomat ovat merkittävä kategoria asiakkaidemme liiketoiminnalle ja myynnin kehityspäällikkönä pääset vastaamaan panimokategorioiden kehittämisestä yhdessä myynnin ja markkinoinnin kollegoiden sekä asiakkaidemme kanssa.

Tehtävässäsi tuotat datasta näkemyksiä tuoteryhmien kehittämiseksi ja tulevaisuuden kasvun varmistamiseksi sekä tuet myyntiä ja markkinointia. Luot uusia toimintamalleja ja vastaat projektien läpiviennistä yhdessä muun kaupallisen tiimin kanssa. Tehtävässä työskentelet laajasti kaupallisen organisaation sekä asiakkaidemme kanssa ja pöydälläsi on useita projekteja samanaikaisesti. Käytössäsi on koko Hartwallin laaja valikoima aina vesistä virvoitusjuomiin, erikoisoluista lonkeroon ja kahvista snackseihin.

Yksin ei tarvitse puurtaa, vaan tukenasi on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu asiakaskehityksen ja myynnin kokenut tiimi. Esihenkilönäsi toimii asiakaskehitysjohtaja.

Millainen tyyppi meillä on haussa?

Tunnet intohimoa vähittäiskauppaa, juoma-alaa ja myynnin kehittämistä kohtaan. Sytyt numeroista ja datan analysoinnista, tuot keskusteluun rohkeasti uusia näkökulmia sekä löydät mahdollisuuksia tehdä asiat entistä paremmin. Olet luontainen verkostoituja ja osaat myydä ideoita niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille.

Sinulla on vahvoja näyttöjä kategorioiden kehittämisestä, asiakastyöstä ja analyyttisestä ajattelusta. Ajattelet kaupallisesti ja ymmärrät, miten kategorioita kehitetään niin kuluttaja- kuin asiakaslähtöisesti. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Osaat tunnistaa keskeiset työtehtävät, priorisoida ja viedä projekteja tehokkaasti maaliin. Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä ja näet mahdollisuuksia muuttuvissa tilanteissa.

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta vaativista ja vastaavista myynnin kehitystehtävistä, tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksessä ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.

Meiltä löytyy mahtavat työkaverit ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja antaa asiakaskehitysjohtaja Petra Tuulos (p. 040 7153112) maanantaina 22.5. klo 9-10 ja torstaina 25.5. klo 13-14. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 4.6. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. Olethan nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan kuluessa!

Hae työpaikkaa

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.