Moi, mitä etsit?

search
18.11.2022

Myyntiedustaja

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Nyt vahvistamme asemiamme pääkaupunkiseudulla ja etsimme tärkeää uutta työkaveria, joka pääsee rakentamaan Hartwallin näkyvyyttä ja myyntiä pääkaupunkiseudun alueen ravintoloissa. 

Myyntiedustaja pääkaupunkiseudulle

Vahvistamme ravintolakanavamme kenttämyyntiä Helsingin seudulla myynnin ammattilaisella. Haluat kehittää pääkaupungin ravintoloiden juomatarjonnasta vielä laadukkaamman, ja samalla pääset edustamaan koko Hartwallin laajaa juomavalikoimaa Vichystä viineihin ja kahvista Jaffaan.

Myyntiedustajan tehtävässä vastaat omien asiakkuuksiesi liiketoiminnan kehittämisestä ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Olet ravintoloitsijoiden luottohenkilö: osaat tarjota heille heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevia ratkaisuja ja autat heitä onnistumaan. 

Haemme tulevaisuuden tekijää, joka janoaa lisää tietämystä ja osaa myös kaupallistaa sen. Olet avainasemassa rakentamassa Hartwallin liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla. Yksin ei kuitenkaan tarvitse puurtaa, vaan tukenasi on energinen ja hyvin yhdessä viihtyvä myyntitiimi.

Innostutko myynnistä? Tule meille töihin!

Etsimältämme ammattilaiselta löytyy kokemusta ravintola-alalta ja tuloksellisesta myyntityöstä. Meillä asenne ratkaisee: toivomme sinun olevan aktiivinen ja myönteinen henkilö, jonka kanssa muiden on hyvä tehdä töitä. Näet asioissa mahdollisuuksia ja tartut niihin hanakasti – meilläpäin sanotaan että sinulla on lasi puoliksi täynnä.

Tunnet kotimaan ravintolamaailman, seuraat juomatrendejä ja etsit jatkuvasti uusia tapoja menestyä. Haluat myös oppia uutta ja kasvaa vielä monipuolisemmaksi osaajaksi!

Innostut ja motivoidut myyntityöstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Olet itsenäinen, energinen ja aikaansaava. Viihdyt hyvin hektisessä ympäristössä ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaidesi tarpeisiin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. restonomi tai tradenomi), sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Myös B-ajokortti on tehtävässä tarpeen.

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.  Viimeisimmässä kyselyssämme 80 % hartwallilaisista piti omaan työyhteisöään virkistävänä ja 88 % suosittelee meitä työnantajana   – tule ottamaan selvää, miksi!
 
Meiltä löytyy upeat työkaverit ja myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja antaa aluemyyntipäällikkö Reijo Höylä (p. 0400 425 115) 25. marraskuuta klo 12:00-13:00. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 4.12.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme.

Hae työpaikkaa

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.

www.hartwall.fi