Moi, mitä etsit?

search
8.11.2022

Senior Business Controller

Me Hartwallilla tavoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa koko Suomen, eikä kotimaasta löydy montaa kauppaa ilman Hartwallin juomia. Brändeistämme löytyy rakastettuja juomia klassikko-Jaffasta aitoon harmaaseen. Menestyksemme taustalla on mukana huikeita talouden osaajia, joilla riittää rohkeutta uudistaa toimintatapojamme. Nyt haemme juuri sellaista työkaveria!

Senior Business Controller

Haemme nyt kokenutta ja tuloshakuista Senior Business Controlleria kauppakanavamme liiketoimintayksikön kumppaniksi. Tässä tehtävässä olet avainroolissa varmistamassa tulosten saavuttamisen yhdessä myynti- ja markkinointitiimien kanssa.

Tässä roolissa pääset aidosti vaikuttamaan: osallistut aktiivisesti kauppakanavan johtoryhmätyöskentelyyn ja tuet kaupallisia päätöksiä taloudellisten analyysien kautta. Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kehittäminen sekä myynnin ja tuloksen seuranta, analysointi ja raportointi. Vastaat myös tulosyksikkösi ennuste- ja budjetointiprosesseista sekä toimit esihenkilönä Junior Business Controllerille.

Oletko tuloksellinen tiimipelaaja? Tule meille töihin!

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan aktiivinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Työskentelytavoiltasi olet tuloksellinen, itsenäinen ja analyyttinen. Sinulla on vahvat yhteistyötaidot ja halua vakuuttaa ja vaikuttaa. Meille on tärkeää, että rakastat brändejämme ja olet aidosti motivoitunut liiketoimintamme kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta (laskentatoimi tai rahoitus) ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja hallitset Excelin erinomaisesti. SAP, SAP BW ja Power BI -osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta juoma- tai päivittäistavaratoimialasta ja työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen sekä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin huippubrändien parissa. Yrittäjähenkisessä ympäristössämme työskentelyäsi tukee energinen kahdeksan hengen kaupallisen talouden tiimi sekä laajempi talouden organisaatio, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiselle kehitykselle. Raportoit kaupallisen talouden johtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa

Saat meillä monipuolisen roolin, jossa on laajat vaikutusmahdollisuudet ja paljon vastuuta. Pääset mukaan virkistävään ja nopeatempoiseen työympäristöön, jossa aikasi ei varmasti käy tylsäksi.

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi meillä satsataan erityisesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia.

Tutustu taloustiimin arkeen ja lue lisää controllerin työstä Hartwallilla. Pääset myös kurkkaamaan hartsulaisten arkeen Instagramissa: @hartwallilaiset.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 22.11.2022 mennessä osoitteeseen jobs@thexsearch.com. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan The X Searchin konsultti, Terhi Klemetti, numerosta 050 480 2401.

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä.

Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamomme Karijoella ja pääkonttorimme Helsingissä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.