Moi, mitä etsit?

search

Tuotanto-toimitusketjun kunnossapidon työntekijä

Vuoden harmain päivä, kesämuistoja herättävä Jaffa, Suomen vahvin vesi Vichy Original… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Hartwallin panimolla Lahdessa valmistetaan rakastettuja juomia Jaffasta siniraitaiseen lonkeroon ja tarvitsemme nyt uusia työkavereita sesonkimme tarpeisiin. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Etsimme Lahteen kausityöntekijöitä tuotanto-toimitusketjun kunnossapitoon.

Millaisia töitä meillä on tarjolla?

Tekniikan ja kunnossapidon työntekijänä toimit teknisenä asiantuntijana ja edesautat tuotantoprosessien ja konelinjojen häiriötöntä toimintaa yhteistyössä tuotantotiimien henkilöstön kanssa. Kesätyötä on tarjolla mekaanisen kunnossapidon tehtävissä.

Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä. Viikoittainen työaikasi on 40h.

Työt voivat alkaa osin jo alkuvuonna ja useimmiten sesonkimme työt alkavat maalis-toukokuulla. Kausitöitä meillä on tarjolla kesäsesongin päättymiseen asti, pisimmillään syyskuun loppuun. Työssä onnistuessasi sinulla voi olla tilaisuus jatkaa Hartwallilla mahdollisten tarpeidemme mukaan myös kesäsesongin jälkeen.

Tule osaksi kesätyöporukkaamme!

Meillä pidetään huolta turvallisuudesta erittäin tarkasti ja annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä taatusti virkistävät henkilöstöedut: miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuukausittain?

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä kokemusta teollisuudesta. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kunnossapito-, mekaniikka- tai sähköasentaja tai opiskelet esim. kone-, sähkö- tai konetekniikkainsinööriksi ja olet kiinnostunut korkeiden laatuvaatimusten elintarvikealasta.

Työskentely vaatii jatkuvaa kanssakäymistä eri tuotantotiimien kanssa, joten tiimityöskentelytaito on ehdoton edellytys. Lisäksi olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja valmis toimimaan erilaisissa vaativissa teknisissä tehtävissä. Olet myös valmis tekemään kolmivuorotyötä.

Innostuitko? Hienoa!

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa torstaisin 15.2. ja 22.2. klo 13-14 tekninen esihenkilö Lauri Lehtinen, p. +358 44 432 0218. Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.3.2024.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuajan aikana. Pyrimme täyttämään tehtävät mahdollisimman pian.

Tehtävää hakiessasi liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Hakemuksessasi toivomme sinun kertovan, miksi olet kiinnostunut työstä Hartwallilla ja miksi olisit hyvä valinta tehtävään. Kerrothan myös, milloin voisit työt aloittaa ja kuinka pitkään olisit valmis työskentelemään.

Hae kausityötä

HARTWALL Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin. Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja.

Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi, ja Lahdessa juomamme valmistetaan jo täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.