Moi, mitä etsit?

search
Vastuullisuus, Hyvinvoivat hartwallilaiset:

Thirst for Talent -ohjelma tuo uusia näkökulmia hartwallilaisille

Thirst for Talent -ohjelma tuo eri puolilla Hartwallia työskenteleviä ihmisiä yhteen.

Jo neljättä vuotta käynnissä oleva ohjelma tarjoaa uusia työkaluja ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Joka vuosi mukaan valitaan laaja kattaus hartwallilaisia: edustettuna on kaikki yrityksen toiminnot tuotannosta markkinointiin ja taloudesta logistiikkaan.

Tukea, koulutusta ja yhteisiä projekteja

Osallistujille tarjotaan vuoden mittaan mielenkiitoisia luentoja, tukea henkilökohtaiseen kehittymiseen ja mahdollisuus tutustua vieläkin syvemmin Hartwallin toimintaan ja eri rooleihin. Lisäksi ryhmällä on joka vuosi työn alla oma laaja kehitysprojekti, jonka kautta osallistujat ymmärtävät Hartwallin toimintaa laajemmin. Tänä vuonna talent-ryhmäläiset pääsevät muun muassa kehittämään uuden oluen alusta asti sekä edistävät vastuullisuuskulttuurin jalkautumista Hartwallilla.

Uusia työkavereita ja näkökulmia

Palaute vuoden mittaisesta ohjelmasta on joka vuosi ollut erittäin myönteistä: osallistujat kokevat, että ohjelma avaa Hartwallin toimintaa uudella tavalla ja auttaa luomaan uusia verkostoja. Ryhmäläiset kertovat saaneensa uusia näkökulmia ja kollegoita eri puolilta taloa. Ohjelma on myös lisännyt tiimien välistä yhteistyötä koko Hartwallin tasolla. Kippis sille!

URA:

Töihin Suomen virkistävimpään yritykseen?

Kiinnostaako työ suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä raikkaassa ja luovassa ilmapiirissä? Me Hartwallilla suhtaudumme intohimoisesti juoma-alan trendeihin ja juomakulttuurin kehittämiseen entistä virkistävämmäksi ja inspiroivammaksi. Tämä ei ole mikään pikku juttu, joten kaipaamme yhtenään uusia tekijöitä monimuotoiseen joukkoomme!

Saatat pitää myös näistä