Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
2.12.2021

Maailman tunnetuin stout Guinness nyt saatavilla myös alkoholittomana

Alkoholittomien oluiden suosio on ollut viime vuosina selvässä kasvussa ja jo kolmasosa suomalaisista sanoo juovansa alkoholitonta olutta.* Nyt myös maailman tunnetuinta Guinness-stoutia pääsee nauttimaan ilman alkoholia. Ikonisen oluen alkoholiton versio Guinness 0,0 % on esikuvansa tapaan omaleimaisen musta, silkkisen pehmeä ja runsaan aromikas stout.

Guinness 0,0 % on uusi alkoholiton olut, joka huokuu tuttua pehmeää, täydellisen tasapainoista makua ja Guinnessin tummaa väriä. Alkoholittoman Guinnessin luominen vei neljä vuotta, ja sen kehittämisessä kiinnitettiin erityistä huomiota klassikon oman luonteen ja maun säilyttämiseen.

Guinness 0,0 % valmistetaan tismalleen samalla tavalla ja samoja raaka-aineita käyttäen kuin alkoholillinen esikuvansakin. Alkoholi poistetaan huolellisesti kylmäfiltteröimällä, jolloin oluen maku ei kärsi kuumennuksesta. Tämän jälkeen maut tasapainotetaan huolellisesti. Lopputuloksena on stout, jossa on Guinnessin tuttu maku, mutta ilman alkoholia.

Alkoholiton Guinness-olut on musta, silkkisen pehmeä ja runsaan aromikas stout. Sen tuoksussa on kahvia ja maltaisuutta. Maultaan se on rikas ja samettisen pehmeä. 

Alkoholittomien oluiden suosio jatkaa kasvuaan

Kiinnostus omaan hyvinvointiin ja terveellisiin vaihtoehtoihin kasvaa ja reilu neljännes (27 %) suomalaisista kertoo vähentäneensä alkoholin kulutustaan viimeisen kahden vuoden aikana. Joka kolmas (34 %) on siirtänyt kulutustaan miedompiin tai alkoholittomiin juomiin.*

”Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut nopeasti viime vuosina ja yli kolmasosa 18-64-vuotiaista suomalaisista sanoo ostavansa alkoholitonta olutta. Joka kymmenes puolestaan juo alkoholitonta olutta viikoittain.* Olemme iloisia, että voimme yhdessä Guinnessin kanssa tuoda laadukkaan alkoholittoman vaihtoehdon stoutin ystäville myös Suomessa” iloitsee Hartwallin kansainvälisten craft-oluiden tuotepäällikkö Erkka Talvela.

Guinness 0,0 % valmistetaan St. James’s Gate -panimolla Guinnessin kotikaupungissa Dublinissa.

”Alkoholittoman Guinnessin lanseeraus on kunnianosoitus yli 200-vuotiselle historiallemme innovaatioiden ja erinomaisen oluen panemisen parissa. Se on oluenpanijoidemme taidonnäyte:  100-prosenttisesti Guinness, mutta ilman alkoholia.” selventää Gráinne Wafer, Guinnessin Global Brand Director.

Guinness 0,0 % on vähäkalorinen vaihtoehto, sillä se sisältää 16 kaloria per 100 ml.

Uutuus on myynnissä 0,5 litran tölkeissä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa ja saatavilla myös ravintoloiden hanoissa.

#Guinness00

*Kantar 2020. Drinks Penetration 2016-2020. Tutkimukseen vastasi yhteensä 11 758 suomalaista ja vastaajat olivat 15-64-vuotiaita.

www.guinness.com

Saatat pitää myös näistä