Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
26.10.2023

Suomen suurin after ski valtaa maaliskuussa Rukan hiihtostadionin – Harmaa Rinne Festivalin pääesiintyjinä nähdään JVG ja Sanni

Rukan after ski -kausi huipentuu 22.–23. maaliskuuta ainutlaatuiseksi talvifestariksi, kun Rukan hiihtostadion muuntautuu Harmaa Rinne Festivalin päänäyttämöksi. Rukalla nähdään kahden päivän aikana kotimaisen popin ja rapin suurimmat nimet. Festivaalin Early Bird- ja VIP-liput sekä majoituspaketit ovat nyt myynnissä.

Maaliskuun kolmantena viikonloppuna Rukan valloittava Harmaa Rinne Festival yhdistää ainutlaatuisella tavalla after skin ja festivaalihurmoksen. Suomen suurimman after ski -tapahtuman lavoilla nähdään soittolistoja jo vuosikymmenen hallinnut rap-duo JVG, rakastettu laulaja-lauluntekijä Sanni, Suomirap-kentän huippunimi Ibe, energisistä livekeikoistaan tunnettu Kuumaa sekä vastikään Käärijän kanssa yhteisbiisin julkaissut virolaisräppäri Tommy Cash.

Maaliskuussa Rukalla nähdään myös Suoraan sydämeen -hitillään soittolistat valloittanut Karri Koira, suomirapin kärkinimi Lauri Haav ja tänä vuonna odotetun W1ndy Season -albumin julkaissut Tuuli. Festivaalin artistikattaus täydentyy vielä loppuvuoden aikana.

“Ruka on Suomen edistyksellisin hiihtokeskus, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet talvifestivaalin järjestämiseen keskellä Pohjois-Suomen kauneinta talvisesonkia. Festivaalin ohjelmisto sisältää kivenkovia artisteja, joista osa on myynyt Helsingin Olympiastadionin täyteen – nyt on aika täyttää Rukan Hiihtostadion. On mahtavaa päästä toteuttamaan kesäkauden ulkopuolella Harmaa Rinne Festival keskellä kauneinta talvista Suomea”, taustoittaa festivaalin promoottori Pietu Sepponen.

Odotettavissa yli 10 000 kävijää

Harmaa Rinne Festivaliin on odotettavissa viikonlopun aikana jopa yli 10 000 kävijää. Tapahtuma valtaa hiihtostadionin lisäksi myös Rukan keskeisimmät yökerhot, ja viikonlopun aikana Ravintola Pisteessä, Bar Ihkussa ja Ravintola Zonessa juhlitaan Harmaa Rinne -jatkojen merkeissä. Festivaalin jatkojen ohjelmisto ja liput tulevat myyntiin myöhemmin.

"after skillä on vain yksi väri: lonkeron harmaa"

Vuoden harmaimman päivän tapaan Harmaassa Rinteessä on mukana suomalaisten rakastama lonkero eli Hartwall Original Long Drink, joka on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

”Harmaa Rinne on saanut nimensä laskettelurinteiden eri vaikeusasteita kuvaavista väreistä, ja after skillä on vain yksi väri: lonkeron harmaa. Harmaa Rinne Festival tuo yhteen after skin rennon letkeän tunnelman ja festareiden upean artistikattauksen, joten luvassa on varmasti unohtumaton elämys”, sanoo Hartwall Original Long Drinkin tuotepäällikkö Henriikka Hattab.

Harmaa Rinne Festivalin liput:

Kahden päivän Early Bird -liput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 99 euroa. Lippujen hinnat ovat voimassa 31.10. saakka. Kahden päivän lipun hinta on 1.11. alkaen 119 euroa ja 1.1. alkaen 129 euroa.

Tapahtumaan on myynnissä myös rajattu määrä kahden päivän Original Golden VIP -lippuja hintaan 249 euroa ja Original VIP -lippuja hintaan 179 euroa.

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Lue lisää: Harmaa Rinne Festival | Original Long Drink