Moi, mitä etsit?

search
14.8.2023

Hartwallin uutuudet tuovat tropiikin ja energiaa alkavaan syksyyn

Jaffan uutuus vie Karibian valkoisille hiekkarannoille, CULTin valikoima laajenee herkullisella limen makuisella energiajuomalla ja ED-energiajuoman energiset uutuudet maistuvat vadelmalta sekä kirpeältä omenalta. Kauppojen hyllyille saapuu myös Lahden Erikoisen raikas American Blond Ale prosenteilla ja ilman sekä joulun klassikko-olut.

Tästä saat tietoa näistä juomista:

Jaffa Karibia Sokeriton
CULT Sweet Lime
ED Raspberry
ED Sour Apple No Sugar
Lahden Erikois American Blond Ale 5,5 %
Lahden Erikois American Blond Ale 0,5 %
Lahden Erikois Joulu 5,3 %
Lahden Erikois Joulu 6 %

Virvoitusjuomat:

Jaffa Karibia Sokeriton

Maistuisko Karibia? Herkullisen raikas Jaffa Karibia vie ajatukset Karibian valkoisille hiekkarannoille. Karibiassa maistuvat raikas greippi ja herkullinen guava, jotka luovat yhdessä täydellisen etelän elämyksen. Herkullinen juoma sopii hyvin koko perheelle.

”Jaffan uutuus vie ajatukset etelän lämpöön, mutta tarjoaa siihen mahdollisuuden nyt myös kirjaimellisesti. Ostamalla minkä tahansa Jaffan sokerittoman 6-packin voi syksyn aikana osallistua Tjäreborgin 5 000 € arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Lisätietoa ja osallistuminen löytyvät osoitteesta jaffa.fi/karibia”, kertoo Jaffan tuotepäällikkö Katariina Karttunen.

Jaffa Karibia on sokeriton ja se sisältää energiaa vain 2 kcal / 100ml.

Energiajuomat:

"Syksyn uusissa energiajuomissa maistuvat virvoitusjuomien maailmasta tutut raikkaat hedelmä- ja marjamaut: lime, vadelma ja omena. Nykyisin iso osa uusista energiajuomista maistuu joltain ihan muulta kuin perinteiseltä energiajuomalta”, kertoo energiajuomien tuotepäällikkö Misme Halonen.

CULT Sweet Lime

CULT Sweet Lime on herkullinen limen makuinen energiajuoma. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia. Värikäs, graffitihenkinen tölkki on katutaiteen inspiroima.

CULT Sweet Lime myydään 0,44 l tölkeissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Vegaaninen.

ED Raspberry

ED Raspberry on raikas energiajuoma, jossa maistuu herkullinen vadelma. Vadelman makuinen vitaminoitu energiajuoma sisältää kofeiinia, guaranaa, B-vitamiineja ja tauriinia. Puolen litran pullo on sopivan riittoisa ja kulkee näppärästi matkassa mukana tarjoillen energiaa pitkin päivää. Saatavilla S-ryhmän kaupoista.

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

ED Sour Apple No Sugar

ED Sour Apple on sokeriton energiajuoma, jossa maistuu vihreä omena. Raikas, kirpeän omenan makuinen energiajuoma sisältää kofeiinia, guaranaa, B-vitamiineja ja tauriinia. Energiajuoma on saatavilla puolen litran pullossa K-kaupoista.

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

Oluet:

Lahden Erikois American Blond Ale 5,0 % ja 0,5 %

Lahden Erikois American Blond Ale 5,0 % on vaalea, kullankeltainen ja kevyesti utuinen juhlakauden olut. Se on pehmeän pyöreä amerikkalainen klassikko, johon appelsiininkuori ja hyppysellinen kanelia tuovat pikantin säväyksen.

Appelsiinista ja kanelista täysmallaspintahiivaolutta pääsee nauttimaan prosenteilla ja ilman, sillä uutuus tulee saataville myös alkoholittomana.

”Lahden Erikois American Blond Ale on oiva valinta talvikauden illanviettoihin. On hienoa, että pystymme tuomaan uutuuksia myös alkoholittomina versioina. Niitä toivotaan meiltä paljon ja tuomme varmasti jatkossakin vaihtoehtoja myös nollaoluita toivoville” kertoo Lahden Erikoisen tuotepäällikkö Ari Nykänen.

Lahden Erikois Blond Ale sopii erityisen hyvin mausteisten puolikovien juustojen, kuten Monterey Pepper Jackin ja napostelukeksien kanssa.

Lahden Erikois Blond Ale 5,0 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä ja Lahden Erikois Blond Ale 0,5 % on saatavilla 0,33 l tölkissä.

Lahden Erikois Joulu 5,3 % ja 6,0 %

Lahden Erikois Joulu 5,3 % on joka joulun odotettu klassikkojuoma. Se on hyvin tumma, lähes musta, täyteläinen ja samettinen täysmallaslager. Oluen maussa on tummaa suklaata ja hieman paahteisuutta ja maltaan makeutta. Tänä vuonna ravintoloihin saapuu myös rotevampi ja pyöreämpi Lahden Erikois Joulu 6 %.

Lahden Erikois Joulu 5,3 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä ja 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa. Lahden Erikois Joulu 6,0 % on saatavilla 0,33 l lasipulloissa sekä 20 litran astiassa.

Median yhteydenotot:

Titta Jaakkola, sisältö- ja viestintäjohtaja, Hartwall
puh. +358 50 592 9245, titta.jaakkola@hartwall.fi

Kuvat: https://mediapankki.hartwall.fi/l/-ZmxfjjHSt-m

HARTWALL

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi ja tästä vuodesta alkaen juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on 700 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.

www.hartwall.fi