Moi, mitä etsit?

search

Kippis Vesijärvelle!

Hartwall on mukana Vesijärven suojelutyössä. Tänä kesänä Hartwallin lahjoittamilla rahoilla pistetään kaivattuja petokaloja putsaamaan järven kalakantaa.

Lahtelaisravintoloissa voi nyt nauttia olutta ja parantaa samalla lahtelaisille rakkaan Vesijärven tilaa. Hartwall lahjoittaa jokaisesta kampanjaravintolassa nautitusta Lahden Erikois Summer Ale -tuopista petokaloja Vesijärven putsaamiseen.

Ei ole sattumaa, että Lahden nimi on Lahti, sijaitseehan kaupunki alueelle elintärkeän Vesijärven lahdelmassa. Hartwallille puolestaan Lahti on koti ja vesien hyvinvointi kultaakin kalliimpaa. Siksi olemme käynnistäneet kampanjan yhdessä Vesijärvisäätiön ja alueen ravintoloiden kanssa, jossa jokainen aikuinen lahtelainen voi kantaa kortensa kekoon järven kunnon parantamiseksi.

Tiedote: Hartwall tukee Vesijärven puhdistustöitä – lahjoitamme petokaloja lahtelaisten ravintoloiden kanssa toteutettavalla kampanjalla

 

Vesijärvi:

Petokaloja tarvitaan

Vesijärvi on lahtelaisille rakas virkistyspaikka ja Vesijärven satama lahtelaisten olohuone. Vaikka järven tila on nykyisin jo kohtuullinen, muutama vuosikymmen sitten tilanne oli täysin toinen. 1970-80-luvulla Vesijärvi oli Suomen huonokuntoisin suuri järvi.

Kunnostustöillä on kuitenkin tehty lähestulkoon ihmeitä. Tekemistä on edelleen, sillä järven eteläosan kunto on toistaiseksi ekologisen tilaluokituksen mukaan tyydyttävä. Petokalojen istutuksella on merkittävä rooli järven kunnon parantamisessa.

Juo Petokala-tuoppi näissä ravintoloissa

Petokala-oluena Lahden Erikois Summer Ale.