Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma:

Kaikkien aikojen tyylikkäin alkoholiton halloween-drinkki

Tämä alkoholiton halloween-drinkki tekee vaikutuksen: tummanpuhuva sävy ja makuna tasapainoinen yhdistelmä omenaa, sitruunaa ja vaniljaa. Mocktailin viimeistelee raikkaan hapokas Red Soda.

Mystisen kauheat halloween-juhlat vaativat tietenkin illan tunnelmaan sopivat juomat. Poreileva omenamocktail on alkoholiton halloween-drinkki, joka suorastaan huokuu kohtalokasta tunnelmaa.

Hartwallin klassikkolimonadi Omena antaa mocktailille värin ja pohjamaun, joka täydentyy kirpsakalla sitruunalla, elegantilla vaniljalla ja hedelmäisen raikkaalla Hartwall Red Sodalla. Koristeeksi sopii omenasiivu, jonka voi asetella lasin reunalle. Tähtianis juoman pinnalla on paitsi kaunis, antaa myös ihanan mausteisen vivahduksen.

Alkoholiton halloween-drinkki: poreileva omenamocktail

1 annos
valmistusaika 5 min
82 kcal/annos

1 rkl sitruunamehua
¼ tl vaniljauutetta
1 ½ dl Hartwall Limonadi Omenaa
½ dl Hartwall Red Sodaa
jäitä
koristeeksi omenasiivu ja tähtianis

  1. Mittaa sitruunamehu ja vaniljauute lasiin, sekoita.
  2. Lisää omenalimonadi ja Red Soda. Täytä lasi jäillä, aseta lasin reunaan omenasiivu ja juoman pinnalle tähtianis. Tarjoile alkoholiton halloween-drinkki heti.

Huom! Kuvissa on käytetty tunnelman luomiseksi kuivajäätä, mutta turvallisuuden nimissä suosittelemme kotikeittiöihin tavallisia jääpaloja juoman viilennykseen. Kuivajäätä on saatavilla erikoisliikkeistä, mutta sen käsittelyyn tulee kiinnittää erityistä huomiota, sillä se on -79-asteista eikä sitä saa missään nimessä laittaa suuhun tai koskea paljaalla iholla.