Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma:

Hohtava halloween-mocktail on UV-bileiden hitti

Mitä jos tänä vuonna järjestäisit halloween-juhlat UV-valaistuksessa? Normaalivalossa tämä earl grey -teellä maustettu halloween-mocktail on tyylikkään ruskea – mutta naps – UV-valojen syttyessä juomaa hohtaa!

Halloween-juhlat UV-valaistuksessa – eikö kuulosta hauskalta? Ja silloin tietenkin juomat suunnitellaan illan teeman mukaan hohtamaan. Teepohjaiset juomat ovat nyt trendikkäitä, joten loimme UV-valossa hehkuvan, alkoholittoman earl grey -drinkin. Sen salaisuus on tonicissa. Tonic-veden sisältämä kiniini saa juoman loistamaan sinisenä. Ja oli valaistus mitä tahansa, tämän halloween-mocktailin maku on erinomainen!

Halloween-mocktail: earl grey & tonic -mocktail

1 annos
valmistusaika 45 min + 1 vrk jääpalojen pakastamiseen
275 kcal / annos (laskettu ilman tonic-jääpaloja)

2 ½ rkl earl grey -siirappia
2 dl Hartwall Tonic Wateria
Tonicista tehtyjä jääpaloja

Earl grey -siirappi:

2 dl sokeria
2 dl vettä
3 earl grey -teepussia

Näin valmistat earl-greyllä maustetun halloween-mocktailin

  1. Kun käytät juomassa tonicista valmistettuja jääpaloja, ne eivät sulaessaan laimenna juomaa. Valmista tonic-jääpalat hyvissä ajoin ennen juomien tarjoilua, mielellään edellisenä päivänä.
  2. Aloitan halloween-mocktailin valmistus earl grey -siirapista. Mittaa sokeri ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä viisi minuuttia.
  3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää teepussit kattilaan ja anna seoksen jäähtyä 30 minuuttia. Ota teepussit pois.
  4. Valmista juoma mittaamalla siirappi lasin pohjalle. Lisää lasiin runsaasti tonic-jääpaloja ja kaada tonic päälle. Sekoita ja tarjoile halloween-mocktail.

Vinkki! UV-valojuhlien järjestäminen on helpompaa miltä ehkä kuulostaa. Riittää kun hankit pari UV-lamppua – niitä saa monista kodintarvikkeita myyvistä kauppaketjuista.

Koristelut syntyvät kätevästi UV-valossa hohtavilla maaleilla, joita myydään askartelukaupoissa. Leikkaa pahvista esimerkiksi pieniä lepakoita, maalaa ne hohtavalla maalilla ja pujota pillin varteen juomakoristeeksi.