Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

Halloween-booli aikuisille: tyylikäs omenasangriabooli

Trendikkäin alkoholillinen halloween-booli on nyt sangriabooli. Punainen halloween-booli saa makunsa omenalimonadista ja punaviinistä. Kujeilevat omppukoristeet viimeistelevät tarjoilun.

Jos valintasi on alkoholillinen halloween-booli, kokeile nyt muodikasta omenasangriaboolia. Halloween-boolin punainen väri syntyy punaviinistä, johon on sekoitettu omenamehua ja Hartwall Limonadi Omenaa. Sangriabooli koristellaan teemaan sopivasti tummilla marjoilla sekä omenasta kaiverretuilla minikurpitsoilla.

Aikuisille tarkoitettu halloween-booli saa olla tyylikäs, mutta sen ei tarvitse olla tylsä. Aikuisetkin osaavat arvostaa pientä leikkisyyttä, ainakin boolin hauskoissa koristeissa ja mystisesti keikkuvissa laseissa.

Rypäleisen – vai verisen, hui! – punainen halloween-booli on superhelppo tehdä, ja se maistuu taatusti kaikille. Voit tehdä alkoholillisen halloween-boolin myös miedompana eli voit vähentää reseptissä olevaa viinin määrää.

Omenalimonadi on jo klassikko, ja punaviini sopii muutenkin syksyyn, mutta kokeile niitä tänä sesonkina myös halloween-boolina aikuisille!

14 lasillista
tekoaika 10 minuuttia

Aikuisten Halloween-boolin ainekset

1 plo (1,5 l) Hartwall Limonadi Omenaa
1 plo (0,75 l) Yellow Tail Shiraz -punaviiniä
0,5 l omenamehua
2 omenaa
200 g karhunvatukkaa
1 terttu tummia viinirypäleitä
1—2 ananaskirsikkaa
jäitä

Halloween_booli_aikuisille_sangria_01-4_3-web.jpg

Koristele booli tummilla marjoilla ja omenalla.

Ohje: Näin teet omenasangriaboolin Halloweeniksi

1. Tee ”minikurpitsat” omenasta: Leikkaa kokonaisesta omenasta pystysuunnassa ohuita siivuja. Jätä siemenkodan kohta käyttämättä. Kaiverra siivuihin veitsellä silmät, nenä ja suu. Halutessasi voit sivellä omenasiivut sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu.
2. Kaada jääkaappikylmät juomat boolikulhoon.
3. Lisää omenasiivut, karhunvatukat ja jääpalat booliin.
4. Koristele boolikulhon reuna viinirypäletertulla sekä muutamalla ananaskirsikalla. Halutessasi voit koristella myös juomalasien reunat omenaisilla ”minikurpitsoilla”.

Vinkki! Voit pakastaa karhunvatukat tai muut tummat marjat yön yli. Jäiset marjat pitävät boolin kylmänä.

Tässä oli alkohollinen Halloween-booli tuomaan lisää tunnelmaa juhliin. Katso myös muut vinkkimme aikuisten Halloween-juhliin:

Lisää ideoita aikuisten Halloween-juhliin
Halloween-tarjoilut: 3 yllättävää ideaa kurpitsasta
Tulisen raikas chili-shandy
Näin valmistuvat ja maistuvat alkoholittomat klassikkodrinkit