Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Halloween-drinkki - trooppinen mimosa!

Hurmaavan hedelmäinen ja kupliva halloween-drinkki

Trendit ja vinkit, Viinit, Ruoka ja juoma, Mionetto

Trooppinen kuoharijuoma on täydellinen halloween-drinkki, joka on helppo sekoittaa kuohuviinistä ja hedelmämehuista. Kattauksen koristeena ihastuttavat ananaslyhdyt – joiden sisus löytyy drinkistä!

Jos kaipaat raikasta ja kepeää halloween-drinkkiä, tässä on paras vaihtoehto! Keltainen, trooppinen juoma lainaa makumaailmansa klassiselta mimosadrinkiltä. Tässä versiossa appelsiinimehun ja kuohuviinin yhdistelmää täydentää ananas: mehuna ja tuoreesta hedelmästä leikattuina, jääpaloiksi jäädytettyinä kuutioina.

Trooppinen halloween-drinkki on superhelppo valmistaa vain muutamasta ainesosasta. Hedelmäinen maku miellyttää monia: se on juoma, josta tulee kestosuosikkisi. Tämä hedelmäinen halloween-cocktail käy mainiosti myös halloween-brunssin juomaksi, ja se sopii tarjoiltavaksi niin laseista kuin isommalle joukolle boolina.

Trooppisen halloween-drinkin ”jääpalat” valmistetaan jäädyttämällä tuoreesta ananaksesta leikattuja kuutioita. Jäädytetyt hedelmäpalat eivät laimenna boolia tavallisten jääpalojen tapaan. Voit valmistaa jääpalat myös ananas- tai appelsiinimehusta.

”Jääpaloja” varten kaiverretuista ananaksista saat upeita halloween-lyhtyjä tarjoilupöytää koristamaan. Ananas on helpoin kaivertaa ananasporan avulla, mutta kaiverrus onnistuu myös veitsellä ja lusikalla. Leikkaa kaiverrettuun ananakseen iloinen, kujeileva tai irvistävä halloween-ilme. Laita lyhtyjen sisään led-tuikut ja saat lyhdyt hehkumaan illan pimeydessä!

Resepti

Halloween-drinkki – trooppinen mimosa

8–10 lasillista

1 plo (0,75 l) Mionetto Prosecco -kuohuviiniä 5 dl ananasmehua 5 dl appelsiinimehua

Lisäksi

ananaksia appelsiineja
  • Kaiverra ananasten hedelmäliha (ananasporalla). Paloittele hedelmäliha ja pakasta palat seuraavaan päivään.

  • Kaiverra ananaksiin halloween-naamat pienellä terävällä veitsellä.

  • Kaada viilennetyt juomat laseihin tai boolimaljaan. Lisää jäädytetyt ananasjääpalat ja appelsiiniviipaleita ja tarjoa heti.

  • Koristele tarjoilupöytä ananaslyhdyillä.