Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma:

Täydellinen halloween-cocktail syntyy karpalosta, valkoviinistä ja limestä

Saammeko esitellä: halloween-cocktail, jossa makeus on hienostuneesti omalla paikallaan täydentämässä hapokkaiden ja kirpeiden makujen komboa. Juomaelämyksen kruunaan savuava rosmariinin oksa.

Jos et välitä juomissa liiasta imelyydestä, tämä halloween-cocktail on sinulle! Karpalococktailissa maistuvat karpalon lisäksi kuiva valkoviini, kirpeä, hunaja ja tonic-vesi, joka antaa juomalle särmikkään silauksen.

Halloween-cocktail: karpalococktail

1 annos
valmistusaika 5 min + 1 vrk jääpalojen valmistukseen
176 kcal / annos

½ limen mehu
½ rkl hunajaa
1 ½ dl Von Buhl Bone Dry Riesling -valkoviiniä
3 rkl karpalomehua
3 rkl Hartwall Tonic Wateria
koristeeksi limesiivuja, rosmariinioksa ja karpalojääpalojaNäin valmistat karpalonmakuisen halloween-cocktailin

  1. Valmista jääpalat edellisenä päivänä. Voit lisätä jääpaloihin koristeeksi ja makua tuomaan tuoreita karpaloita. Lisää muottiin ensin marjat ja täytä muotit sitten vedellä. Pakasta vähintään yön yli.
  2. Mittaa lasiin limen mehu ja hunaja. Sekoita huolellisesti, jotta hunaja liukenee kunnolla mehuun eikä jää kerrokseksi lasin pohjalle.
  3. Lisää jääpalat. Kaada lasiin sitten valkoviini, karpalomehu ja tonic-vesi.
  4. Koristele halloween-cocktail limesiivulla ja rosmariinin oksalla. Voit halutessasi sytyttää rosmariinin oksan juuri ennen tarjoilua hetkeksi palamaan. Puhalla liekki heti sammuksiin ja nauti tyylikkäästä savukiehkurasta ja huoneeseen leviävästä tuoksusta.

Halloween-cocktailiin sopii erinomaisesti Von Buhl Bone Dry Riesling -valkoviini. Sen kuiva ja erittäin hapokas maku komppaa hyvin karpalon kanssa, ja lisäksi pääkallokoristeinen pullo istuu juhlan henkeen täydellisesti.

Jos tarjoilet kerralla isommalle seurueelle, voit valmistaa juoman kätevästi myös kannuun.