Täydellinen halloween-cocktail syntyy karpalosta, valkoviinistä ja limestä
Jos et välitä juomissa liiasta imelyydestä, tämä halloween-cocktail on sinulle! Karpalococktailissa maistuvat karpalon lisäksi kuiva valkoviini, kirpeä, hunaja ja tonic-vesi, joka antaa juomalle särmikkään silauksen.
Halloween-cocktail: karpalococktail
1 annos
valmistusaika 5 min + 1 vrk jääpalojen valmistukseen
176 kcal / annos
½ limen mehu
½ rkl hunajaa
1 ½ dl Von Buhl Bone Dry Riesling -valkoviiniä
3 rkl karpalomehua
3 rkl Hartwall Tonic Wateria
koristeeksi limesiivuja, rosmariinioksa ja karpalojääpaloja

Näin valmistat karpalonmakuisen halloween-cocktailin
- Valmista jääpalat edellisenä päivänä. Voit lisätä jääpaloihin koristeeksi ja makua tuomaan tuoreita karpaloita. Lisää muottiin ensin marjat ja täytä muotit sitten vedellä. Pakasta vähintään yön yli.
- Mittaa lasiin limen mehu ja hunaja. Sekoita huolellisesti, jotta hunaja liukenee kunnolla mehuun eikä jää kerrokseksi lasin pohjalle.
- Lisää jääpalat. Kaada lasiin sitten valkoviini, karpalomehu ja tonic-vesi.
- Koristele halloween-cocktail limesiivulla ja rosmariinin oksalla. Voit halutessasi sytyttää rosmariinin oksan juuri ennen tarjoilua hetkeksi palamaan. Puhalla liekki heti sammuksiin ja nauti tyylikkäästä savukiehkurasta ja huoneeseen leviävästä tuoksusta.
Halloween-cocktailiin sopii erinomaisesti Von Buhl Bone Dry Riesling -valkoviini. Sen kuiva ja erittäin hapokas maku komppaa hyvin karpalon kanssa, ja lisäksi pääkallokoristeinen pullo istuu juhlan henkeen täydellisesti.
Jos tarjoilet kerralla isommalle seurueelle, voit valmistaa juoman kätevästi myös kannuun.