Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Kokosimme kesäjuomaohjeet yhteen – katso ideat

Parhaat kesäjuomat – mocktailit, spritzit, sangriat ja cocktailit

Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma

Kesäjuhlat tulossa ja juomatarjoilut vielä mietinnässä? Parhaat kesäjuomat valmistuvat helposti ja sopivat moneen makuun alkoholillisena tai alkoholittomana.

Oletpa järjestämässä tänä kesänä illanistujaisia, mökkeilypäivää ystäville tai haluat hemmotella itseäsi, löydät täältä parhaat kesäjuomat!

Tutustu herkullisimpiin kesäjuomiin: mocktaileihin, spritzeihin, sangrioihin ja cocktaileihin. Nappaa myös ideoita siihen, miten kesäjuomat koristellaan ja tarjoillaan hauskasti.

Alkoholittomat kesäjuomat

Muista kesäjuhlien tarjoiluissa myös ne vieraat, jotka haluavat juomansa alkoholittomana. Alkoholittomat cocktailit eli mocktailit syntyvät helposti virvoitusjuomista, kivennäisvesistä, miksereistä tai mehuista. Seedlip on alkoholiton tisle, jonka ympärille loihdit laadukkaat alkoholittomat juomasekoitukset. Juoman kruunaavat kesäiset koristeet, kuten hedelmät, marjat ja yrtit.

Inkivääridrinkki, joka on hellepäivän must-juoma

Kun kesäpäivä on kuumin, inkivääri-highball-mocktail on raikastavin! Tämä moniulotteinen inkivääridrinkki saa lisämakua limestä, hunajasta ja alkoholittomasta Seedlip-tisleestä.

4 x alkoholiton Seedlip-drinkki

Seedlip on maailman ensimmäinen alkoholiton tisle. Sen avulla rakennat raikkaat ja tyylikkäät aikuiseen makuun sopivat alkoholittomat cocktailit kaikkiin hetkiin!

Alkoholiton energiajuomamocktail x 2

Paras energiajuomamocktail syntyy yhdistämällä raikas CULT trooppisten makujen kanssa. Alkoholittomat CULT Smash ja CULT Tiki -juomasekoitukset antavat energiaa ja nostattavat juhlatunnelmaa. Kumman sinä valitset? Kokeile ja ylläty!

Raikkaat kesäjuomat syntyvät spritz-drinkeistä

Cocktaileissa trendaa raikkaus. Varsinkin kuplivan pirskahtelevat spritz-drinkit, joko matala-alkoholisina tai alkoholittomina, ovat juuri nyt monien huulilla.

Raikas spritz hurmaa monipuolisuudellaan, se on helppo varioida vastamaan omia makumieltymyksiä. Pohjana spritz-drinkeissä toimii kuohuviini, kuplavesi, virvoitusjuoma kuin lonkerokin. Kokonaisuus kruunataan marjoilla, hedelmillä tai yrteillä.

Mionetto Spritz – näin valmistat täydellisen spritzin

Oranssina hehkuva Mionetto Spritz on mitä aurinkoisin drinkki, joka syntyy käden käänteessä. Siinä yhdistyvät maailman suosituin prosecco, Mionetto Prosecco Brut, sekä juomahyllyn uutuus Mionetto Aperitivo.

Italialainen drinkki yhdistää helppouden ja raikkauden

Spritzit lukeutuvat tämän hetken suurimpiin juomatrendeihin – eikä ihme! Kuplivan raikas spritz valmistuu käden käänteessä ja sopii moneen hetkeen. Katso ohje ja valmista klassinen Limoncello Spritz!

Kesän ykkösdrinkki ananaslonkerosta

Ananaslonkerosta, kookosvedestä ja rommista syntyy trooppinen ja kevyen kupliva kesäjuoma.

Helpot kesäjuomat tarjoillaan sangriana kannusta

Sangria-ohjeen pohja on viini, jonka värin ja holillisuuden voi valita maun mukaan. Joukkoon pilkotaan hedelmiä tai ripotellaan marjoja, ja juomaa täydennetään kivennäisvedellä tai limonadilla. Sangria tarjoillaan rennosti kannusta.

Punaviinisangria-ohje

Punaviinisangriasta voi onneksi nauttia ilman Espanjan aurinkoakin. Sen raikkaan ja hedelmäisen makumaailman luovat mustaherukkainen punaviini, kupliva kivennäisvesi ja sitrushedelmät. Tästä sangriasta riittää isommallekin porukalle!

Kokeile hedelmäistä valkoviinisangriaa kesän juhlissa

Tässä helpossa valkoviinisangriassa melonien ja mansikoiden makeus täydentää valkoviinin makuja herkullisella tavalla.

Raikas ja trendikäs roseesangria

Sangria on vanha tuttu jo useamman vuosikymmenen takaa ja trendikkäiden viinidrinkkien suosion kasvaessa edelleen yhtä ajankohtainen. Perinteisesti punaviinistä valmistettu kesäjuoma taipuu erinomaisesti myös vaaleammaksi roseeversioksi ja valmistus käy esikuvansa tapaan käden käänteessä suoraan kannuun.

Kesäisissä drinkeissä maistuvat sesongin maut

Kukkaismaut, trooppiset hedelmät, raparperi ja raikkaat yrtit tuovat juomaan säväyksen käsillä olevasta vuodenajasta. Katso kolme kiinnostavaa drinkkiohjetta, jotka on luotu kesän hetkiin!

Sitruuna, raparperi ja ruusu ihastuttavat bellini-cocktailissa

Kesädrinkki 2024 eli sitruunainen bellini sopii täydellisesti kesän kilistelyhetkiin. Sen salainen ase on ripaus ruusua.

Raikkaan kupliva mangoprosecco

Se on raikkaan kupliva. Se on trooppisen makea. Se on sopivasti tulinen. Se on mangodrinkki. Kesäinen mangoprosecco on kaikkea, mitä drinkiltä voi toivoa!

Mojito on kesän suosikkidrinkki – ja syystä!

Mojito ei petä koskaan! Hellepäivään sopiva klassikko yhdistää kirpsakkaa limeä ja voimakasta minttua.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!