Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Mionetto Spritz – näin valmistat täydellisen spritzin

Mionetto Prosecco + Mionetto Aperitivo = Mionetto Spritz

Viinit, Uutuudet, Mionetto

Oranssina hehkuva Mionetto Spritz on mitä aurinkoisin drinkki, joka syntyy käden käänteessä. Siinä yhdistyvät maailman suosituin prosecco, Mionetto Prosecco Brut, sekä juomahyllyn uutuus Mionetto Aperitivo.

Mionetto Spritz johdattelee sinut Italian auringon alle. Maailman johtava proseccon valmistaja lanseeraa valikoimaansa odotetun uutuuden, kun laadukkaaseen juomasekoitukseen taipuva Mionetto Aperitivo täydentää Alkon valikoiman.

Mionetto Aperitivo 11 % on appelsiininen, yrttinen ja makea juomasekoitus. Se luo yhdessä Mionetto Prosecco -kuohuviinin kanssa raikkaan drinkkielämyksen. Juomaan lisätään hieman tonicia tai kivennäisvettä, joka saa makumaailman avautumaan. Trendikkään Mionetto Spritz -drinkin viimeistelevät jääpalat ja appelsiinisiivu.

Mionetto Spritzissä maistuvat kypsien appelsiinien makeus, raikas sitruuna ja yrttisyys yhdessä proseccon hedelmäisten aromien kanssa.

Resepti

Mionetto Spritz

6 cl Mionetto Prosecco 4 cl Mionetto Aperitivo 2 cl Hartwall Tonic Water tai kivennäisvesi Jäitä Appelsiini
  • Täytä viinilasi jäillä.

  • Lisää lasiin Mionetto Prosecco ja Mionetto Aperitivo. Sekoita.

  • Pidennä juoma tonicilla tai kivennäisvedellä, koristele appelsiinin siivulla. Sekoita ja nauti!

 

 

Mionetto Aperitivo

Uusi Mionetto Aperitivo on huippukuohuviinitalo Mionetton kehittämä premium juomasekoite, joka on tarkoitettu yhdistettäväksi Mionetto Proseccon kanssa täydelliseksi spritziksi. Se on valmistettu talon oman erikoisreseptin mukaan sisältäen mm. sitrushedelmiä ja valikoituja yrttejä ja on siksi 100 % luonnollisen makuinen.

16,48 € | 11 % | 0,5 l

Mionetto Prosecco Brut Organic

Mionetto Prosecco Brut Organic on sekä maailman että Suomen suosituin prosecco. Laadukkaat rypäleet luottoviljelijöiltä yhdistettynä viinintekijöiden huippuosaamiseen ja uusimpaan teknologiaan ovat prosecco-talon menestyksen salaisuus.

Pullon viisto etiketti on viinitilalle tunnusomainen ja ilmentää valikoiman hienostuneisuutta. Viinin tuoksussa on aromaattista omenaa sekä erittäin kuivassa maussa raikasta sitrusta, päärynää ja aprikoosia.

13 99
0.75L

Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut

DOC Prosecco

Lue lisää

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!