Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Italialainen drinkki yhdistää helppouden ja raikkauden

Limoncello Spritz -ohje

Trendit ja vinkit, Viinit, Sesongissa nyt, Fiorissimo

Spritzit lukeutuvat tämän hetken suurimpiin juomatrendeihin – eikä ihme! Kuplivan raikas spritz valmistuu käden käänteessä ja sopii moneen hetkeen. Katso ohje ja valmista klassinen Limoncello Spritz!

Spritzin perusperiaate on ihanan yksinkertainen. Rennon tyylikäs cocktail valmistuu kolmen ainesosan yhdistelmästä, kun proseccoa, likööriä ja kivennäisvettä kaadetaan lasiin sopivassa suhteessa.

Limoncello Spritz (tai toiselta nimeltään Lemon Spritz) hurmaa monipuolisuudellaan. Vaikka spritzit mielletään monesti kesäterassien herkuiksi, taipuvat ne nautiskeluun ympäri vuoden. Aloita ateria tarjoamalla Limoncello Spritz aperitiivina tai nauti raikkaana makuelämyksenä ruokailun päätteeksi.

Resepti

Limoncello Spritz -ohje

4 cl limoncello-likööriä 10 cl Fiorissimo Prosecco -kuohuviiniä Hartwall Vichy Original -kivennäisvettä Jääpaloja Halutessasi koristeluun sitruunaa ja syötäviä kukkia
  • Täytä iso viinilasi jäillä

  • Kaada lasiin limoncello ja prosecco

  • Pidennä juoma Vichyllä

  • Koristele sitruunasiivulla ja syötävillä kukilla

 

Vinkki! Spritz on helppo varioida sesongin ja makumieltymysten mukaan. Kokeile trooppista Piña Colada Spritzia, alkuperäistä Joulu Spritzia tai seljankukan siivittämää Rosé Spritzia!

Saatat pitää myös näistä

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö