Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Pinkki spritz on paras ystävänpäivän drinkki

Vaaleanpunainen drinkki on ystävänpäivänä hittien hitti

Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Freixenet

Haussa täydellinen ystävänpäivän drinkki? Vastaus on tässä: pinkki spritz! Roseekuohuviinin parina juomassa maistuvat sitrukset ja vadelma. Tätä on pakko testata…

Ystävänpäiväjuomalla on väliä: jotain hienostunutta, aavistuksen makeaa, raikkaan kuplivaa – ja tietenkin vaaleanpunaista. Ratkaisu on roseeviinipohjainen spritz, jota on jatkettu sitruslimonadilla. Värinsä tämä vaaleanpunainen juoma saa Freixenet Italian Rosé -kuohuviinistä ja tilkasta vadelmamehua.

Kirpsakka raikkaus tulee sitruksista. Täydellisimmin tähän ystävänpäivän drinkkiin sopii jatkeeksi italialainen sitruunalimonadi Fonti di Crodo Limonata Lemon. Jos Fonti di Crodoa ei ole saatavilla, sen voi korvata myös 7UP-virvoitusjuomalla. Sitruksen makua korostaa vielä loraus tuoreesta limestä puristettua mehua.

Ystävänpäivän pinkki drinkki viimeistellään hedelmäviipaleilla ja marjoilla sekä reilulla määrällä jäitä!

Resepti

Ystävänpäivän drinkin ohje: pinkki spritz

Kahdelle

2 dl Freixenet Italian Rosé -kuohuviiniä 1 dl sitruuna- tai limelimonadia 2 rkl vadelmamehutiivistettä 2 tl limetin mehua jäitä vadelmia limettilohkoja koristeluun marmeladisydämiä
  • Jäähdytä juomat jääkaappikylmiksi.

  • Kaada jalalliseen lasiin kuohuviini, limonadi, vadelmamehutiiviste ja limetin mehu.

  • Lisää juomaan jäitä, vadelmia ja limettiviipaleita. Leikkaa marmeladisydämeen veitsellä pieni viilto ja kiinnitä se lasin reunaan koristeeksi.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!