Moi, mitä etsit?

search

Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry

Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry

Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry

Hempeän vaaleanpunainen Freixenet Italian Rosé Sparkling on raikkaan kupliva italialainen roseekuohuviini. Glerasta ja Pinot Noirista valmistettu viini on hedelmäinen sekä hennon marjainen. Freixenet Italian Roséssa on samaa tyyliä kuin proseccoissa, koska valmistukseen on käytetty 85% Glera-rypäleitä. Ripauksen väriä ja lisämakua antaa Pinot Noir. Tuoksu on vahvan hedelmäinen ja pehmeässä maussa löytyy vadelmaa, kypsää aprikoosia, persikkaa ja verigreippiä. Viini on täydellinen aperitiivi ja ylellinen juhlajuoma. Sen makupaletti sopii hyvin yhteen vähärasvaisen kalan, äyriäisten, antipastien ja salaattien kanssa. Upea kristallimainen pullo on tyylikäs tarjoiltava ja sopii erinomaisesti lahjaksi ja viemisiksi.

Kokonaiset rypäletertut puristetaan varoen ja sen jälkeen on ensimmäinen lämpökontrolloitu käyminen viileässä, jotta rypäleiden herkulliset aromit ja raikkaus säilyvät parhaiten. Toinen käyminen tapahtuu hitaasti suurissa terästankeissa. Muutaman viikon jälkeen tuloksena on hedelmäisen raikas kuohuviini, jossa on luonnollinen jäännössokeri.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.

Ruokasuositus:
seurustelu, pizza, vähärasvainen kala

Tuotetiedot

Tuottaja: Freixenet

Rypäle: 85% Glera, 15% Pinot Noir

Väri: Hempeän vaaleanpunainen

Makutyyppi: pirteä & hedelmäinen

Maku: Kuiva, keskihapokas, sitruksinen, vadelmainen, persikkainen, verigreippinen, kevyen kukkainen

Tuoksu: Vahvan hedelmäinen

Alkoholi -%: 11

Tarjoilulämpötila: 6-8

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (938197)

Hinta: 12,98 €

Tuote Alkossa alko link