Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Punaviinisangria-ohje

Näin teet hedelmäisen herkullisen punaviinisangrian

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma

Punaviinisangriasta voi onneksi nauttia ilman Espanjan aurinkoakin. Sen raikkaan ja hedelmäisen makumaailman luovat mustaherukkainen punaviini, kupliva kivennäisvesi ja sitrushedelmät. Tästä sangriasta riittää isommallekin porukalle!

Parhaan punaviinisangrian salaisuus piilee maltissa. Kun sangrian malttaa antaa tekeytyä kylmässä kahdesta neljään tuntia, maku on ihanan tasapainoinen ja raikas.

Bobal- ja Tempranillo-rypäleistä valmistettu Murviedro Planet B Bobal Tempranillo Organic on mainio valinta, kun haluaa valmistaa sangrian punaviinistä. Sen mustaherukkaiset ja hilloiset maut sopivat raikkaiden hedelmien ja sitruunanmakuisen kivennäisveden kaveriksi.

Parhaiten sangriassa toimivat sitrushedelmät, kuten appelsiini tai veriappelsiini, ja kovat hedelmät, kuten punakuoriset omenat. Marjojakin voi lisätä punaviinisangriaan, mutta se kannattaa tehdä vasta ihan viime tipassa. Katso sangria-ohje punaviinistä ja nauti!

Resepti

Punaviinisangria

8–10 annosta

2 keskikokoista appelsiinia 1 sitruuna 1–2 punakuorista omenaa 1 plo (75 cl) Murviedro Planet B Bobal Tempranillo Organic 2022 -punaviiniä 50 cl brandya tai konjakkia 2 rkl sokeria 1 plo tai tlk (33 cl) Hartwall Vichy -kivennäisvettä jäitä
Kokonaisaika 2 t 0 min
Valmistus 10 min
  • Pese appelsiinit ja sitruunat. Ota yhdestä appelsiinista kuorimaveitsellä kuorisuikaleita. Tee sama sitruunalle. Purista kuoritusta appelsiinista mehua ¾ dl ja sitruunasta mehua 2 rkl. Siivilöi mehut halutessasi. Viipaloi toinen appelsiini ja omenat.

  • Sekoita isossa kannussa punaviini, brandy tai konjakki ja sitrusmehut keskenään. Lisää sokeri sekoittaen.

  • Lisää appelsiini- ja omenaviipaleet sekä kuorisuikaleet. Laita punaviinisangria jääkaappiin tekeytymään 2–4 tunniksi. Lisää lopuksi Vichy ja jäät. Tarjoile punaviinisangria heti.

9 29
0.75L

Murviedro Planet B Bobal Tempranillo Organic

DOP Utiel-Requena

Lue lisää

Murviedro Planet B Bobal Tempranillo Organic

There can be no Plan B because there is no Planet B. Viinin nimi viittaa kestävään kehitykseen sekä siihen, miten meidän tulee pitää huolta ainoasta planeetastamme. Planet B on vegaaninen luomuviini, joka on pakattu ympäristöystävällisempään kevytlasipulloon.

Tyyliltään täyteläisessä Murviedro Planet B -viinissä on aistittavissa karhunvatukkaa, mustikkaa ja mustaherukkaa.

Saatat pitää myös näistä

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!