Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

Hedelmäinen pääsiäisdrinkki tarjoillaan rennosti kannusta – tämä juoma on kevään hitti!

Tämä pääsiäisdrinkki on kuin kevätversio sangriasta. Väriltään tipunkeltainen, maultaan kirpsakka ja hedelmäinen sekä tarjoillaan rennosti kannusta. Hittidrinkin ainekset ovat kasassa!

Moni kaipaa pääsiäismenun juomilta raikkautta, joten laadimme pääsiäisdrinkin, jossa yhdistyvät passionhedelmän kirpeys, mangon ja hunajan makeus sekä hennon mineraalinen Marqués de Cáceres Rueda Verdejo -valkoviini. Kuiva valkoviini tuo keväisen drinkin makumaailmaan ryhdikästä hapokkuutta. Lopuksi lisäsimme juomaan vielä sitruunaa ja limettiä, jotta raikkaus on taattu.

Tämä kevätdrinkki sopii niin alkumaljaksi kuin seurustelujuomaksi. Voit kokeilla sitä myös jälkkärijuomana perinteisen pashan raikastavana toverina.

Hedelmäinen pääsiäisdrinkki: Pääsiäiskannu

1 dl sitruunan mehua
1 dl limetin mehua
3 rkl hunajaa
3 passionhedelmää
1 tlk Jaffa Juicy Mangoa (0,33 l)
1 plo Marqués de Cáceres Rueda Verdejo -valkoviiniä
sitruuna- ja limettisiivuja

Näin valmistat keväisen pääsiäiskannun

  1. Purista sitruunan ja limetin mehut kannuun. Sekoita joukkoon hunaja.
  2. Lisää Jaffa Juicy Mango sekä valkoviini.
  3. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi siemenet ja mehu kannuun.
  4. Viimeistele sitruuna- ja limettisiivuilla sekä jääpaloilla. Voit kaataa juoman myös suoraan laseihin, jolloin lopputuloksena on hehkuvan keltaiset pääsiäisdrinkit.

Vinkki! Pirskahteleva mocktail-versio pääsiäiskannusta valmistuu vaihtamalla valkoviini Novelle Citronelleen.

Keväisessä drinkissä hyödynnetään passionhedelmää, koska se kätkee sisäänsä drinkkeihin sopivaa kirpsakkuutta. Myös kärsimyshedelmänä tunnettu passion halkaistaan veitsellä ja hyytelömäinen, runsaasti siemeniä sisältävä sisus kaavitaan lusikalla ulos. Kannattaa valita mahdollisimman ruttuisia passionhedelmiä, sillä sileäpintaiset ovat usein vielä hieman raakoja.

Passionin, sitruunan ja limetin kirpeyttä pääsiäisdrinkissä tasoittaa runsaasti hedelmämehua sisältävä Jaffa Juicy Mango -virvoitusjuoma. Lisämakeutta drinkki saa hunajasta.

Vinkki! Pääsiäisdrinkki pysyy kauemmin kylmänä, kun valmistat sitä varten isokokoisia jääpaloja minimuffinipellissä. Halutessasi voit koristella jääpalat vielä sitrusviipaleilla.