Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Hedelmäinen pääsiäisdrinkki tarjoillaan rennosti kannusta

Pääsiäissangria on kevään hitti

Viinit, Ruoka ja juoma, Sesongissa nyt, Marqués de Cáceres

Tämä pirteä pääsiäisdrinkki on sangrian keväisempi versio. Väriltään tipunkeltainen, maultaan kirpsakka ja hedelmäinen sekä tarjoillaan rennosti kannusta. Hittidrinkin ainekset ovat kasassa!

Keväisessä pääsiäisdrinkissä, pääsiäissangriassa, yhdistyvät passionhedelmän kirpeys, hunajan makeus sekä hennon kukkainen Marqués de Cáceres Satinela -valkoviini. Uusi sokeriton Jaffa Lemonade sekä sitruunan ja limen mehu tuovat juomaan rutkasti raikkautta.

Pääsiäissangria sopii niin alkumaljaksi kuin seurustelujuomaksikin. Voit kokeilla sitä myös jälkiruokajuomana perinteisen pashan raikastavana kaverina.

Drinkissä hyödynnetään passionhedelmiä, koska ne kätkevät sisäänsä drinkkeihin erityisen hyvin sopivaa kirpsakkuutta. Passionhedelmät halkaistaan veitsellä ja hyytelömäiset, runsaasti siemeniä sisältävät sisukset kaavitaan lusikalla suoraan kannuun. Kannattaa valita mahdollisimman ruttuisia passionhedelmiä, sillä ne ovat makeimpia. Sileäkuoriset ovat usein vielä hieman raakoja.

Vinkki! Tämä pääsiäisen drinkki pysyy kauemmin kylmänä, kun valmistat sitä varten isokokoisia jääpaloja minimuffinipellissä. Halutessasi voit koristella jääpalat vielä sitrusviipaleilla.

Resepti

Hedelmäinen pääsiäisdrinkki: pääsiäissangria

1 dl sitruunan mehua 1 dl limen mehua 3 rkl hunajaa 3 passionhedelmää 1 plo (0,5 l) Jaffa Lemonadea 1 plo Marqués de Cáceres Satinela -valkoviiniä sitruuna- ja limesiivuja
  • Purista sitruunoista ja limeistä mehut kannuun. Sekoita joukkoon hunaja. Lisää Jaffa Lemonade sekä valkoviini.

  • Halkaise passionhedelmät ja lusikoi siemenet ja mehu kannuun.

  • Viimeistele sitruuna- ja limesiivuilla sekä jääpaloilla. Voit kaataa juoman myös suoraan laseihin, jolloin lopputuloksena on hehkuvan keltaiset pääsiäisdrinkit.

Vinkki! Pirskahteleva mocktail-versio pääsiäissangriasta valmistuu vaihtamalla valkoviini Novelle Citronelleen.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!