Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Valmista helppo mandariini-spritz

Trendikkäin cocktail maistuu tänä vuonna mandariinilta

Trendit ja vinkit, Viinit, Sesongissa nyt

Näppärästi syntyvä mandariini-inkivääricocktail hurmaa mandariinin makeudella, inkiväärijuoman potkulla ja kuohuviinin hedelmäisillä mauilla.

Juhlava mandariini-spritz syntyy itse puristetusta mandariininmehusta, Gran Passione -kuohuviinistä, Ginger Joesta sekä yhdestä isosta jääkuutiosta.

Juhlakauden trendikkäimmän drinkin päätähtenä loistaa nyt mandariini. Mandariini-inkivääricocktailissa mandariineista puristettu raikkaan makea mehu saa potkua kipakasta Ginger Joe -inkiväärijuomasta.

Puolikuiva, hedelmäisillä mauilla ladattu Gran Passione Organic Dry -kuohuviini viimeistelee tyylikkään ja juhlavan cocktailin. Voit vielä taiteilla mandariinin kuoresta juomalle kauniin kiemuraisen koristeen.

Mandariini-inkivääricocktailin resepti taipuu kätevästi myös booliksi, juhlien oranssiksi väripilkuksi!

Resepti

Mandariini-spritz

Neljälle 12 (luomu)mandariinia 1 plo (0,75 l) Gran Passione Organic Dry -kuohuviiniä 1 plo (0,33 l) Ginger Joe -inkiväärijuomaa (0 %) 6 jääpalaa 6 sitruskuorikoristetta
Valmistus 20 min
  • Laita mandariinit jääkaappiin muutama tunti ennen valmistamista.

  • Valmista kuorikoriste valitsemalla napakka mandariini. Leikkaa terävällä pikkuveitsellä kuoresta pitkä suikale ja siisti reunat tasaisiksi. Jos kuorisuikaleeseen on jäänyt paljon valkoista hedelmäkalvoa, leikkaa se pois. Kääri kuorisuikale tiiviiksi rullaksi ja leikkaa rulla ohuehkoiksi viipaleiksi. Kieritä viipaleet esimerkiksi syömäpuikon ympärille ja painele kuorta puikkoa vasten. Liu’uta kuorisuikale pois puikosta ja nosta sivuun odottamaan.

  • Purista mandariineista mehu, yhteensä noin 6 dl.

  • Valmista cocktail kerrallaan. Laita isoon lasiin jäitä, lisää 1 dl mandariinimehua, 1¼ dl kuohuviiniä ja ½ dl inkiväärijuomaa. Sekoita huolellisesti.

  • Laita jääpala jäähdytettyyn lasiin ja siivilöi juoma lasiin. Viimeistele cocktail mandariinin kuorikoristeella.

11 49
0.75L

Gran Passione Organic Dry Spumante

Lue lisää

Gran Passione Spumante on pyöreän hedelmäinen yhdistelmä Pinot Grigiota ja Chardonnayta juuri sopivassa suhteessa. Puolikuivan viinin päärynäinen hedelmäisyys ja raikkaus tekevät siitä täydellisen seurustelujuoman, joka sopii niin drinkkeihin kuin sellaisenaan nautittavaksi.

Italialainen Gran Passione on saavuttanut suuren suosion. Kaunis kohokuvioitu pullo on juhlien katseenvangitsija!

Stone's Ginger Joe 0 % Non-Alcoholic

Alkoholiton Ginger Joe 0 % on tyylikäs alkoholiton inkiväärijuoma, jonka kipakkuus ei jätä sijaa arvailulle.

Kiehtovasti kielellä kuumotteleva inkivääri saa nostetta makeudesta, joka tekee Ginger Joesta raikkaan ja virkistävän juomaelämyksen. Kuumottelevan kupliva inkiväärijuoma on edukseen myös alkoholittomana ja täyttää suoraselkäisesti juhlajuoman tunnusmerkit – täysin ilman alkoholia.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö