Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Halloween-juomat – parhaat reseptit ja tarjoiluideat

Halloween-juomat suunnittelussa? Tässä helpot ja näyttävät reseptit teeman juomiin sekä karmivan hauskat ideat juomien tarjoiluun.

Pitkään halloweenia pidettiin vain lasten hupina, mutta viime vuosina ovat yleistyneet myös halloween-juhlat aikuisille. Kekseliäät halloween-juomat ja -herkut kruunaavat juhlinnan.

Hauska ja värikäs halloween tuo karnevaalifiilistä vuoden pimeimpään aikaan, joten siitä kannattaa ottaa ilo irti!

Kukin voi juhlistaa sitä omalla tavallaan – ja omilla juomillaan. Ei aina tarvita isoja bileitä tai hurjaa naamiaisasua.

Jo yksikin hauska jippo – vaikkapa koko perheen erilaiset halloween-juomat kurpitsa-cooleriin tökättynä ­– tuo hilpeyttä mieleen ja hymyn suupieleen koko illaksi. Tai kun pöytään nostetaan helppo sangriabooli, syntyvät hetkessä spontaanit halloween-juhlat aikuisille.

Anna siis mielikuvituksen ja mieltymysten lentää niin juhlistustapojen, juomien kuin niiden tarjoilumuotojenkin kanssa! Tässä parhaat ideat, joilla saat luotua hulvatonta halloween-fiilistä helposti.

Tee halloween-juomat näyttäviksi booleiksi

Halloween on luonteeltaan kujeileva juhla. Siksi myös halloween-juomat saavat olla hullunkurisia ja hurjia. Booleissa ja koristeluissa toimivat hyvin värikkäät limonadit, kaiverretut hedelmät sekä juhlan henkeen sopivat makeiset.

Halloween_booli_aikuisille_sangria_02-4_3-web.jpg

Halloween-juhlat aikuisille: omenasangriabooli

Trendikäs ja tyylikäs booli aikuisten Halloween-juhliin on omenasangria! Helpossa sangriaboolissa yhdistyvät omenalimonadi, punaviini sekä hedelmäiset halloween-koristelut.

Katso alkoholillisen Halloween-boolin teko-ohjeet ja videoHalloween_booli_lapsille_allobooli_02-4_3-web.jpg

Halloween-booli lapsille: vihreä ällöbooli

Lasten halloweenin lempparibooli on makea, hauskan värinen sekä sopivan äklöttävä. Lasten vihreä ällöbooli syntyy päärynälimonadista ja jäätelöstä, jotka vaahtoavat näyttävästi tarjoillessa. Booli kruunataan teemaan sopivilla makeisilla.

Katso lasten Halloween-boolin teko-ohjeet ja video

Tarjoile halloween-juomat nokkelasti kurpitsasta

Halloweenin tunnetuin koriste on tietenkin kurpitsa. Perinteisesti kurpitsa loistaa lyhtynä, mutta se on myös hyvin monikäyttöinen juomatarjoiluissa. Kurpitsan ilmettä jokainen voi muokata mielensä mukaan: sen voi veistää hymyilemään niin iloisena, pelottavana kuin ilkikurisenakin!

 

Halloween_Kurpitsaideat_02-4_3-web.jpg

Halloween-juomat kurpitsa-astiasta – 3 veikeää tapaa

Onko tiedossa halloween-juhlat aikuisille? Kaiverra kurpitsasta hupaisa teline hanaviinille. Kurpitsa-cooler sen sijaan sopii oluen lisäksi myös lasten juomille, ja boolimaljan kukin voi täyttää tavallaan.

Katso kurpitsa-tarjoiluastioiden teko-ohjeet ja video


Lisää ideoita Halloween-juhliin
Näin teet näyttävän Jaffa-pyramidin
Lasten booli: Hauska hedelmätornado on hitti!
Juhli kuin ammattilainen: juhlanjärjestäjän vinkit