Helppo siideri-slush toimii drinkkinä tai jälkiruokana
Jäädytetty Happy Joe + raparperimehu = ihanin siideri-slush
Hileinen siideri-slush on yhdistelmä jäädytettyä siideriä ja raparperimehua. Valmistukseen tarvitaan vain jääpalamuotti ja tehosekoitin.
Hileinen siideri-slush sopii kesän nautiskeluhetkiin sellaisenaan tai hellepäivän jälkiruoaksi. Valmistus aloitetaan edellisenä päivänä laittamalla siideri jääpalamuotteihin ja pakastimeen. Raparperimehu antaa juomaan säväyksen makeutta.
Happy Joe Dry White 5,4% on rieslinginmakuinen, tyylikkään kuiva siideri. Kevyet kuplat ja viinimäinen makuprofiili hienostuneella omenan vivahteella tekevät siitä loistavan pohjan slush-juomalle.
Resepti
Siideri-slush
Kahdelle
2 ploa (á 0,275 l) Happy Joe Dry White -siideriä 4 rkl raparperimehutiivistettä tuoreita mansikoita
Aloita valmistus edellisenä päivänä. Kaada 1 ½ pullollista siideriä jääpalamuotteihin. Säilytä jäljelle jäänyt puolikas pullo siideriä jääkaapissa sen ajan, kun siiderijääpalat jäätyvät.
Lisää jääpalat ja loput siideristä yhdessä raparperimehutiivisteen kanssa tehosekoittimeen. Surauta tasaiseksi.
Kaada korkeisiin laseihin ja viimeistele mansikoilla.
