Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit:

Valmistujaisten koristelut: 3 x lasin merkkaaja, josta tunnistaa oman juomansa

Paljon vieraita valmistujaisissa ja oma lasi koko ajan hukassa? Täydennä valmistujaisten koristeluja teemaan sopivilla lasin merkkaajilla. Tässä kolme helppoa ideaa.

Mietitkö syntymäpäivien, häiden, ylioppilasjuhlien tai valmistujaisten koristeluja? Kokonaisuutta ideoidessa kannattaa muistaa myös lasien koristelu: paitsi että lasin koristeet näyttävät kivoilta, ne myös estävät juomien eksymisen. Sovita koristeluidea juhlien teeman mukaiseksi.

Varaa lasin merkkaajien tekoa varten tarvikkeet valmiiksi juomatarjoiluiden yhteyteen. Alla kolme ideaa tarvikkeista, jotka löytyvät todennäköisesti jo kotoasi tai ainakin lähikaupoista.
 

Juhlien ja valmistujaisten koristelut teeman mukaan: Kartonkiset nimilaput lasien merkkaajina

Kartongista voi leikata jokaiseen juhlaan ja juhlateemaan sopivat nimilaput. Anna juhlaväen askarrella itse tai leikkaa kartongit valmiiksi lasien koristelua varten. Kokeile esimerkiksi näitä:

  • Valmistujaisteemaan sopiva ylioppilaslakki valmistuu mustasta kartongista leikatusta ympyrästä, johon on muotoiltu hieman lakin lippaa. Mustan ympyrän päälle leikataan ja liimataan valkoisesta paperista lakin päällisosa. Lakki viimeistellään lyyralla, joka on piirretty kultatussilla lakin mustaan osaan.

  • Kesä- tai puutarhajuhlien perhonen valmistuu leikkaamalla kaksin kerroin taitetusta pahvista symmetrinen pikkuperhonen ja leikkaamalla taitteen keskelle viilto, josta perhonen kiinnitetään lasin reunaan.

  • Syntymä- tai nimipäivien viirimäinen nimilappu muodostuu kapeasta kartonkisuikaleesta, joka kieputetaan lasin jalkaan.

Tyylikkäät valmistujaiskoristelut: Koristeteippi ja leikkokukat

Washiteipillä ja tuoreilla kukilla lasien koristelu on nopeaa ja helppoa – sekä tietenkin näyttävää!

Washiteippi on askarteluun ja koristeluun tarkoitettua, riisipaperista valmistettua, yleensä värillistä ja kuviollista teippiä. Washiteippejä voi ostaa esimerkiksi askartelutarvikeliikkeistä ja kirjakaupoista.

Jokainen juhlija voi kirjoittaa nimensä teippiin permanent-tussilla, katkaista mieleisestään leikkokukasta pienen oksan ja teipata sen lasin reunaan.

 

Helpot ja hauskat valmistujaiskoristelut: Persoonallisesti solmitut nauhat

Erilaiset nauhat ja rusetit sopivat mainiosti lasien merkkaajiksi. Valitse juhlien teemavärien mukaiset nauhat tai hyödynnä laatikon pohjilla pyörivät ekstralangat.

Nauhoista kukin juhlija saa solmia omantyylisensä koristelun. Tyyli on vapaa letittämisestä umpisolmuihin! Ohuista erivärisistä silkkinauhoista saat näyttävät viuhkamaiset tai palmikoidut nauhat lasien merkitsemiseen.