Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit, Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit:

Erikoisen hyvää kesää

Sanotaan, että Suomen kesä on valoisa ja vähäluminen. Toisinaan se on kaikesta huolimatta jopa kuuma. On kuitenkin yksi asia, jonka kesälläkin toivoisi olevan kylmää.

Todettakoon siis, että kertonee jotain lahtelaisen värikkäästä mielenmaisemasta, kun ensin vuoden päivät odotellaan lämpimiä säitä, jotta sitten päästäisiin ulos nauttimaan olutta –jääkylmänä.

Muutama sana oluen kylmentämisestä:

  1. Oluen kanssa kannattaa olla kaukaa viisas, eli juomat on hyvä sujauttaa jääkaappiin viilenemään jo hyvissä ajoin. Mieluiten jo edellisenä päivänä. Olut nimittäin tykkää tasaisen rauhallisesta viilentämisestä eikä oikein välitä pakastimesta, koska pakkasessa oluen maku saattaa kärsiä ja raikkaus lässähtää.
  2. Ulkosalla ollessa saavillinen kylmää merivettä hoitaa homman hellävaraisesti. Tölkit sekaan ja avot. Järvivesi käy yhtä hyvin, ja saavinkin voi korvata korvolla.
  3. Mutta jos oikein tyylikkäästi haluat viilentää oluesi, niin tutustupa tähän Erikoisen hyvään perässä vedettävään cooleriin. Omistautuneimmille tyyliniekoille löytyy myös muodikasta pukinetta ynnä muuta rekvisiittaa.
  4. Mikäli jääpaloja löytyy, voit täyttää tyylikkään viilennysastiasi jäillä ja istuttaa oluet niiden sekaan kuin Kalajoen hiekoilla konsanaan.

Näillä vinkeillä toivomme, että pääsette Erikoisen hyvän kesän viettoon.