Moi, mitä etsit?

search

Turun torilla tavataan

Rockstar tuo jääkiekon MM-kisakatsomon Turkuun

Trendit ja vinkit

Kiekkokevään energisin kisakatsomo löytyy Turusta. Ota ilo irti jääkiekon MM-kotikisoista ja tule kannustamaan Suomi voittoon. Leijonien virallinen energiajuomakumppani Rockstar tuo yhdessä Turku Liven ja Torion kanssa kansalaisille maksuttoman kisakatsomon Turun keskustaan.

Turun kauppatorin isolta näytöltä seurataan 2–3 ottelua jokaisena kilpailupäivänä 12.–28.5. Leijonien pelien ympärillä kiekkokansaa hemmotellaan erityisellä ohjelmalla ja paikallisilla kiekkotähdillä. Alue on K18 ja sisäänpääsy on ilmainen. 

Luvassa on energistä tunnelmaa ja yhteisöllisen urheilujuhlan huumaa. Jännittävien otteluiden lomassa kisakatsomossa nautitaan viihdyttävästä ohjelmasta, asiantuntijaraadista sekä laadukkaasta juomasta ja ruoasta.

”On todella hienoa päästä rakentamaan jääkiekon MM-kisojen ympärille tapahtuma Turkuun. Rockstar & Leijonat -kisakatsomo rakennetaan keskeiselle paikalle telttaratkaisuna, joten hieno kisatunnelma säilyy säästä riippumatta”, kertoo Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho innoissaan.

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Tampereella toukokuussa.