Moi, mitä etsit?

search
6.4.2023

Hartwallin ja Leijonien kumppanuus syvenee: Leijonien virallinen energiajuoma lanseeraa kiekkokevään kunniaksi kaksi limited edition -tuotetta

Rockstar on Suomen jääkiekkomaajoukkueen historian ensimmäinen energiajuomakumppani. Yhteistyö näkyy keväällä kauppojen hyllyillä kahtena uutuustuotteena.

Huhtikuussa Leijonien ja Rockstar-energiajuoman välinen yhteistyö syvenee, kun kauppojen energiajuomahyllyille rantautuu kaksi kullanhohtoista uutuutta: Rockstar Original- ja Rockstar Original No Sugar -juomat, jotka on jännittävän kiekkokevään kunniaksi pakattu erityisiin Leijona-tölkkeihin.

Limited edition -tölkkien kyljessä komeilee ylväs leijona. Lisäksi tölkkejä koristavat kuvitukset suomalaisista lätkänpelaajista täydessä vauhdissa. Tölkin kyljessä komeilee maalivahti sekä kaksi pelaajaa. Kampanjatölkkejä saapuu kauppoihin rajoitettu erä.

”Idea Leijonille omistetuista tölkeistä syntyi heti, kun olimme allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Tölkkien kultaa hehkuvien kuvitusten uskomme antavan osviittaa lähestyvien MM-matsien lopputuloksesta. Kannustetaan yhdessä Leijonat voittoon”, hehkuttaa Rockstarin tuotepäällikkö Misme Halonen Hartwallilta.

“Kumppanuus Suomen Jääkiekkoliiton kanssa on ainutlaatuinen kansainvälisen Rockstar-brändin mittapuulla. Olemme ällistyneitä siitä, miten omistautunutta kiekkokansaa suomalaiset ovat, ja haluamme olla Rockstarilla mukana tukemassa suomalaisten syvästi rakastamaa lajia”, komppaa PepsiCon energiajuomien markkinoinnista vastaava Adriaan Lathouwers.

Kansainvälisesti tunnettu megabrändi

Suomen jääkiekkomaajoukkueen yhteistyö energiajuoma Rockstarin kanssa jatkaa Hartwallin ja Suomen Jääkiekkoliiton sekä Leijonien monikymmenvuotista kumppanuutta. Rockstar on ensimmäinen energiajuoma, jonka kanssa Leijonat tekevät yhteistyötä. Miesten A-maajoukkueen lisäksi Rockstar tekee yhteistyötä myös naisleijonien ja U20-maajoukkueen kanssa.

Rockstar on yksi maailman suosituimmista energiajuomabrändeistä. Se palasi uudistuneena Suomeen syksyllä 2022 osana Hartwallin kumppanin PepsiCon valikoimaa.

Tuotetiedot:

Rockstar Original ja Rockstar Original No Sugar limited edition
Saatavilla 1.4. alkaen hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista
Rajoitettu erä

Juomissa on korkea kofeiinipitoisuus (31 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 3 tölkillistä päivässä.