Moi, mitä etsit?

search

Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Trocken ja

Etikkamarinoitu lohi

Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Vuoden vaihteen suurimpia herkkuja ovat juhlapöydän kalat. Jotain maukasta -blogin Mari Moilanen suunnitteli reseptin etikkamarinoidulle lohelle, joka on helppo valmistaa jo edellisenä päivänä. Trendikäs Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Trocken vastaa ominaisella hapokkuudellaan lohen kutsuun ja luo raikkaan yhdistelmän kalakattauksen kanssa.

Miellyttävän kuiva ja hapokas Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Trocken on upea taidonnäyte maineikkaalta Moselin viinialuuelta, Saksasta. Ota resepti talteen ja nauti herkullisesta ruoan ja juoman yhdistelmästä!

Resepti

Etikkamarinoitu lohi

600 g ruodotonta ja nahatonta lohifileetä 3 rkl karkeaa merisuolaa Liemi: 1 dl väkiviinaetikkaa 2 dl sokeria 3 dl vettä 1 punasipuli 1 kanelitanko 1 rkl korianterinsiemeniä 2 tähtianista 1 tl mustapippureita 2 laakerinlehteä
  • Suolaa lohifileen pinta karkealla merisuolalla ja anna maustua viileässä parin tunnin ajan.

  • Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi fileerausveitsellä. Laita siivut lasipurkkiin ja kaada liemi purkkiin lohen päälle. Anna maustua kylmässä yön yli.

13 38
0.75L

Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Trocken

Qualitätswein Mosel

Lue lisää

Dr. Pauly-Bergweilerin vahvuus laaturieslingien tuottajana piilee sen omistamissa viinitarhoissa. Erittäin huolellinen tarhojen hoito, tarkoituksellisen matalat satomäärät ja selektiivinen käsinpoiminta ovat laadun kulmakivet. 

Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Trockenin löydät Alkon vakiovalikoimasta!