Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Dr. Pauly-Bergweiler

Laaturieslingiä Moselista

Viinit, Viinitietoa

Monikäyttöiset ja helposti lähestyttävät Blitz tuoteperheen viinit toimivat seurustelujuomina, sipsien tai muiden pikkusuolaisten kanssa nautittuna, sekä aasialaisten makujen kera.

Blitz-viinejä tuottavan perheyrityksen Dr. Pauly-Bergweilerin vahvuus piilee sen omistamissa viinitarhoissa – erittäin huolellinen tarhojen hoito, tarkoituksellisen matalat satomäärät sekä selektiivinen käsinpoiminta, ovat laadun kulmakivet. Maineikas Moselin viinialue tunnetaan erityisesti hienostuneista, aromikkaista sekä raikkaista rieslingeistä.

10 99
0.75L

Dr. Pauly-Bergweiler Blitz Riesling

Qualitätswein Mosel

Lue lisää

Pirteä ja puolikuiva Blitz Riesling on varmasti monille tuttu tuote – se löytyykin lähestulkoon maamme jokaisen Alkon hyllyltä. Viinin jäännössokeri (16 g/l) ja napakka hapokkuus muodostavat tasapainon, jota tuottaja kutsuu nimellä Blitz eli suomeksi salama. Viinin maussa voi aistia mm. kypsää sitrushedelmää, viheromenaa, persikkaa ja  hunajamelonia. Hiilineutraali Blitz Riesling soveltuu vegaaneille ja on pakattu ympäristövastuulliseen kevytlasipulloon.  Se on oiva seurustelujuoma, mutta toimii hienosti myös sushin tai maustettujen itämaisten ruokien kumppanina.

Näppärästä kolmen litran hanapakkauksesta nauttii isompikin seurue. Ilmatiivis pakkaus varmistaa sen, että viini säilyy avattuna jopa kuukauden päivät.

36 98
3L

Dr. Pauly Bergweiler Blitz Riesling Hanapakkaus

Qualitätswein Mosel

Lue lisää
11 39
0.75L

Dr. Pauly Bergweiler Blitz Pink Riesling

Wine of Germany

Lue lisää

Pink Riesling saa kauniin vaaleanpunaisen värinsä pienestä määrästä Pinot Noirista valmistettua punaviiniä. Puolikuivan ja ryhdikkään viinin makumaailmasta löytyy sitrushedelmää ja hentoa punamarjaisuutta. Viini löytyy Alkon tilausvalikoimasta.

Tuoteperheen uusin tulokas on puolikuiva, mutta suuntuntumaltaan miellyttävän raikas alkoholiton riesling. Mausta voi aistia keltaomenaa, limettiä ja hentoa kukkaisuutta. Viinin todellinen alkoholipitoisuus on 0,03 %.

0.75L

Dr.Pauly-Bergweiler Blitz Riesling Alcohol Free

Lue lisää